Ads Top

Άνω κάτω η Πορτογαλία: Η εντολή Σάντος που αρνήθηκε να ακολουθήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο


Μπάχαλο η Πορτογαλία με Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε τι του ζήτησε σήμερα ο Φερνάντο Σάντος και αρνήθηκε να το ακολουθήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο..

Ακόμα ένα επεισόδιο στην Πορτογαλία με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φαίνεται πως παράκουσε τον Σάντος και αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς!




Σε αρνητικό πρωταγωνιστή εξελίχθηκε για ακόμα μια φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φαίνεται πως τραβάει το σχοινί στις σχέσεις του με τον Φερνάντο Σάντος.

Παρά την απόπειρα του Πορτογάλου προπονητή να ρίξει τους τόνους μετά την απόφαση να τον αφήσει στον πάγκο για το ματς απέναντι στην Ελβετία, ο CR7 εξακολουθεί να διατηρεί τεταμένο το κλίμα.

Μόνο έτσι άλλωστε μπορεί να ερμηνευτεί η τελευταία του κίνηση να μην παραστεί στην προπόνηση (7/12) που είχε προγραμματίσει ο Σάντος για τους αναπληρωματικούς, αποφασίζοντας αντιθέτως να προπονηθεί στο γυμναστήριο μαζί με όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στους Ελβετούς.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Marca», ο Κριστιάνο δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό, οπότε η τελευταία του ενέργεια αποτελεί κάτι σαν δήλωση προθέσεων με πρώτο και κύριο αποδέκτη τον εκλέκτορα της εθνικής ομάδας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.