Ads Top

«Ο Μίτσελ τελείωσε ξένο άσο από τον Ολυμπιακό στην Ισπανία!»


Ποιος...απογοήτευσε ξανά και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν είτε με μεταγραφή είτε δανεικός..

Η απόφαση για Βρουσάι, Μπουχαλάκη και οι μεγάλες εκπλήξεις. Ποιοι επιστρέφουν... κερδισμένοι από την προετοιμασία εκτός των Μαρσέλο και Φορτούνη, ποιος δεν υπολογίζεται πλέον και ψάχνει ομάδα και ποιοι ετοιμάζονται να μπουν ακόμα και στο αρχικό σχήμα.




Κάποια μικρά αλλά πολύ σημαντικά αγωνιστικά νέα έχει "αλιεύσει" το sportdog από τη μίνι προετοιμασία των Πειραιωτών στην Ισπανία, καθώς ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του έμειναν εκεί για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. 

Ο Ισπανός τεχνικός σωστά σκέφτηκε ότι θα πρέπει η ομάδα να... απομονωθεί κάπου, να αλλάξει παραστάσεις, να δουλέψει απερίσπαστη για να λειτουργήσει καλύτερα ως σύνολο. Και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για κάποιους παίκτες που ναι μεν τους έδωσε την ευκαιρία για να ταξιδέψουν στην Ιβηρική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Μαρσέλο: Η πιο σημαντική περίπτωση από όλους, καθώς κουβαλάει όνομα και παραστάσεις, ενός σούπερ σταρ, σήκωσε το βαρύ τρόπαιο του Champions League πριν από λίγους μήνες ως αρχηγός τής Ρεάλ Μαδρίτης, ευρύτερα είναι ο παίκτης μαζί με τον Χάμες που συσπειρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον στο ρόστερ.



Ο Μαρσέλο δείχνει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα, ενώ είναι δεδομένο ότι θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Μάλιστα, υπάρχουν κάποια σενάρια στην πατρίδα του που τον θέλουν να ανανεώνει από τώρα με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση είναι σε καλή κατάσταση και προφανώς ο Μίτσελ τον πιστεύει και θα τον στηρίξει στην 11άδα. Πήρε χρόνο ως αριστερός μπακ, υπολογίζεται και ως εσωτερικός μέσος, αφού έχει την ποιότητα για να σταθεί σε όποια θέση θέλει μέσα στο γήπεδο.

Μάριος Βρουσάι: Έχει κερδίσει πόντους στην εκτίμηση του Μίτσελ, αν και στη θέση τού δεξιού μπακ έρχεται ο Ροντινέι. Αν και είναι ξεκάθαρο ότι ο Ισπανός προπονητής "βλέπει" τον Βρουσάι και στα αριστερά της άμυνας και όλα δείχνουν ότι θα αποφύγει το κόψιμο.

Ντορόν Λάιτνερ: Η μεγάλη απογοήτευση. Το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει ως παίκτης που, αν μη τι άλλο, θα είναι μπακ απ του Ρέαμπτσιουκ. Αλλά όλα αυτά, πια, δεν φαίνεται να έχουν σημασία, καθώς το μέλλον του βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι.

Κώστας Φορτούνης: Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Κώστας Φορτούνης είναι από εκείνους που ξεχώρισαν στην Ισπανία. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που, πριν φύγει η αποστολή, είχε γίνει γνωστό ότι ήταν από τους πρώτους στα εργομετρικά - Ενδεικτικά του πόσο σκληρά δουλεύει. Από τη στιγμή που έχει ανάσες, τι άλλο μπορούμε να συζητάμε. Η ποιότητά του είναι τέτοια που δεν σηκώνει κουβέντα για κάτι παραπάνω. Τον σκέφτεται ακόμα και για 11αδα ο Μίτσελ!

Αγκιμπού Καμαρά: Ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς τα πήγε πολύ καλά. Βέβαια υπάρχει το σενάριο που τον θέλει να πηγαίνει στην Τουρκία για να παίξει μπάλα. Η αλήθεια είναι ότι όσο και ανεβασμένος να είναι, με τους Εμβιλά, Χουάνγκ και Φορτούνη, δύσκολα θα βρει θέση στα πλάνα του Μίτσελ. Ειδικά από τη στιγμή που στην εξίσωση μπαίνει και ο Σαμασέκου. 



Ντιανιτέ Σαμασέκου: Φαίνεται ότι βρίσκει νέο ρόλο στα χαφ, ας πούμε ως 8άρι και όχι ως 6άρι (αν και έχει χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ). Το ταλέντο και οι δυνατότητές του δεν είναι κάτι που θα κριθεί στην Ελλάδα - Είναι παιχταράς μεγάλη αξίας και όσο λείπει ο Χουάνγκ, βλέπει και ενδεκάδα. Είναι και ο λόγος που ο Αγκιμπού δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα.

Παϊτίμ Κασάμι: Κι αυτός ανεβασμένος, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ως μια λύση για το βάθος του ρόστερ: Ως 6άρι και 8άρι. Είναι ο ποδοσφαιριστής που, τυπικά, στέλνει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη εκτός ομάδας (αν βρεθεί πρόταση, θα φύγει, αλλά ακόμα δεν έχει…). Είναι σε καλή κατάσταση και στον δεύτερο γύρο θα χρησιμοποιηθεί, ίσως χωρέσει και αυτός στην ενδεκάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.