Ads Top

Έτοιμη να γεννήσει η Ιωάννα Τούνη - «Έχω αγχωθεί, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή...»


Έτοιμη να γίνει μανούλα η Ιωάννα Τούνη - Όλα όσα αποκάλυψε μέσα σε 2 αναρτήσεις η ίδια..

Και επίσημα στον μήνα της μπήκε η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε μέσα από μερικά βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η όμορφη επιχειρηματίας ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και να γίνουν μια όμορφη οικογένεια.




Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, μιας και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης ώστε το παιδί που θα γεννηθεί να πάρει κατευθείαν το όνομα του Δημήτρη και να μην χρειαστεί να κινήσουν τις διαδικασίες για αναγνώριση.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer στην ανάρτησή της, ενώ στη συνέχεια, σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, ακούγεται να λέει: «Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό!», είπε η Ιωάννα λίγο μετά την υπογραφή της.



Αναφορικά μάλιστα με το όνομα του μωρού, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μια μικρή αποκάλυψη. 

«Το όνομα που θα δώσουν στο παιδί, είναι κάτι που θα διαλέξουν και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην Super Κατερίνα.


Έτοιμη να γίνει μανούλα η Ιωάννα Τούνη



Καθημερινά η Ιωάννα όπως έχουμε δει μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις τελευταίες της σκέψεις και τα συναισθήματά της λίγο πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά. 

Το πρωί λοιπόν της Παρασκευής 16/12, η ίδια τους ενημέρωσε πως από χθες και μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένει να γεννήσει.



«Από χθες μέχρι και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα… Έχω λίγο αγχωθεί, λιγάκι… να εδώ όσο το φρούτο, το καρπούζι», είπε χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.