Ads Top

Άνω κάτω ο ΣΚΑΪ: Ραγδαίες εξελίξεις με Μπακοδήμου και «Γεια Σου»


Τι απόφαση έχει πάρει ο ΣΚΑΪ, γιατί απάντησε με επιστολή διαμαρτυρίας η Μαρία Μπακοδήμου - Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις..

Το... «Γεια σου» του ΣΚΑΙ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, η αναδίπλωση του σταθμού και το έντονο παρασκήνιο προκαλούν ντόμινο αλλαγών στο Σαββατοκύριακο.




Ραγδαίες εξελίξεις και έντονο παρασκήνιο σημειώνονται στον ΣΚΑΙ, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε άμεσες αλλαγές στο πρόγραμμα ενόψει της νέας χρονιάς υπό την πίεση των χαμηλών τηλεθεάσεων. 

Στο στόχαστρο του σταθμού μπαίνει η εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, που εντάχθηκε σε πλάνο άμεσης και οριστικής διακοπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση του ΣΚΑΙ αποφάσισε να τραβήξει την πρίζα και να «κόψει» την εκπομπή «Γεια σου» από τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απόφαση η οποία στη συνέχεια... επανεξετάστηκε. Στις αρχές της εβδομάδας μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου ενημερώθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος τομ προγράμματος ότι η εκπομπή «Γεια σου» με την τωρινή της μορφή και στη συγκεκριμένη ζώνη θα ολοκληρωθεί μέσα στον Δεκέμβριο.



Η ανακοίνωση των προθέσεων του ΣΚΑΪ δεν έμεινε αναπάντητη από τη Μ. Μπακοδήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια έστειλε ηλεκτρονικά επιστολή διαμαρτυρίας στο κανάλι, με την οποία επικαλέστηκε συγκεκριμένους όρους του συμβολαίου της. Για λόγους επικοινωνιακούς και για να αποφύγει να χρεωθεί άλλη μία επεισοδιακή αποχώρηση, η διοίκηση του ΣΚΑΙ κάλεσε τη Μαρία Μπακοδήμου σε νέο ραντεβού την περασμένη Πέμπτη, στο οποίο της προτάθηκε να παραμείνει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου αλλά να μετακινηθεί από το slot 15:00 με 17:45 στη ζώνη 12:00 με 14:00, διατηρώντας τον ίδιο τίτλο εκπομπής αλλά με σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και περιεχόμενο.

Η πρόταση του ΣΚΑΙ στη Μαρία Μπακοδήμου προκαλεί ντόμινο αλλαγών και σε άλλα προγράμματα, καθώς πρακτικά σημαίνει ότι θα μειωθεί στο μισό η διάρκεια της εκπομπής «Δεκατιανοί» με τον Γιάννη Ππταρά και τον Γιώργο Γεωργιάδη που μεταδίδεται από τις 10:00 έως τις 14:00. Οι κινήσεις του ΣΚΑΙ ανοίγουν νέα μέτωπα με τα πρόσωπα του σταθμού με άγνωστες-για την ώρα- προεκτάσεις, καθώς εκκρεμεί η απάντηση της Μαρία Μπακοδήμου.



Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι τροποποιήθηκε το διετές συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΙ όταν, μετά την έλευση της Φαίης Σκορδά, της ζητήθηκε αντί για το καθημερινό πρόγραμμα να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο. Αν δεν βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση, δεν αποκλείεται να υπάρξει και οριστική ρήξη ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Πηγή Real

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.