Ads Top

Η Γη Της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Πεθαίνει ο Κωνσταντίνος;


Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από τη νέα σεζόν στη «Γη Της Ελιάς».. Η Ισμήνη θα χάσει το χαμόγελο της μετά τον πυροβολισμό του Κωνσταντίνου..

Ένας γάμος και μια κηδεία στη νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς; Όπως γράφει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό Tv24 ο Κωνσταντίνος δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την παρανομία, παρότι ζητούσε επίμονα από τον Δημοσθένη να τον απομακρύνει από τις «δουλειές» του. Η κατάσταση ξεφεύγει και ο Κωνσταντίνος, όπως θα δούμε, θα είναι το μεγάλο θύμα!




Όπως ξέρουμε, ο Κωνσταντίνος τραυματίζεται βαριά καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο μιας θανάσιμης παγίδας ανάμεσα στις συμμορίες του Δημοσθένη και του Κεφάλα (δείτε εδώ καρέ καρέ την σκηνή πριν παιχτεί. 

Στη συνέχεια μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η Ισμήνη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γεμάτη αγωνία για την υγεία του, ενώ τα ερωτηματικά που έχει για το πώς έφτασε ο άντρας της σ’ αυτό το σημείο, είναι πολλά και αναπάντητα. 

Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος ψάχνει όλο και πιο βαθιά να μάθει λεπτομέρειες για τη δράση αυτών των συμμοριών και συνεργάζεται με τον Κουράκο για να μάθει όσα πιο πολλά μπορεί, ενώ όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ είναι πεπεισμένος ότι ο γαμπρός του είναι μπλεγμένος.

 Ωστόσο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει μακριά από την αλήθεια την Ισμήνη, τουλάχιστον μέχρι να βρει την άκρη.



Στο μεταξύ οι μέρες περνάνε, με τον Κωνσταντίνο...

...να δίνει μάχη στο νοσοκομείο αρχικά για να κρατηθεί στη ζωή και στη συνέχεια για να μπορέσει να βγει εντελώς υγιής από εκεί. Θα τα καταφέρει όμως;

Όπως θα δούμε στα επεισόδια της νέας χρονιάς, ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει σχετικά με τον Κωνσταντίνο και τις εξηγήσεις που θα κληθεί να δώσει. Οπως είναι αναμενόμενο, ο Κωνσταντίνος θα θελήσει να θολώσει τα νερά και να καλύψει τον παράνομο βίο του. Ωστόσο τα πράγματα δεν θα πάνε καθόλου καλά με την υγεία του. Τόσο ο ίδιος όσο και η Ισμήνη θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τραγικές καταστάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανέβουν έναν μεγάλο Γολγοθά.

Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου είναι τέτοιος που θα του σημαδέψει ολόκληρη τη ζωή του. Η ζωή του ζευγαριού δεν θα είναι ποτέ ίδια. Ενα νέο δραματικό κεφάλαιο ανοίγει και από την ευτυχία του γάμου τους, που δεν μπόρεσαν να χαρούν για πολύ καιρό, θα περάσουν στην απόλυτη δυστυχία. Το χαμόγελο της Ισμήνης θα σβήσει και ο Κωνσταντίνος γεμάτος από τύψεις για τη ζωή που δεν μπόρεσε να της προσφέρει, βυθίζεται στην κατάθλιψη. Από την άλλη ο Λυκούργος δεν σταματάει να ψάχνει τι υπάρχει πίσω από τον γαμπρό του, ενώ ο Δημοσθένης καθώς δεν μπορεί πλέον να κάνει διαφορετικά, αρχίζει να απομακρύνει τον Κωνσταντίνο από τις υποθέσεις του.



Ο Σωκράτης στα δικαστήρια για & το νέο τεστ DNA

Ο Σωκράτης, όπως θα δούμε, μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα καταθέσει τελικά την αγωγή στο Ιδρυμα για την πατρότητα της Αγγελικής. 

Ωστόσο, επειδή το τεστ DNA που έκανε δεν έγινε με νόμιμο τρόπο, αποφασίζεται να ξαναγίνει νέο τεστ DNA, αυτή την φορά κανονικά όπως ορίζει ο νόμος, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο γίνεται αποδεκτό το αποτέλεσμα της πατρότητας στο δικαστήριο. Ο Σωκράτης θα καταφύγει στα αρμόδια δικαστήρια και σύμφωνα με πληροφορίες θα υποστηρίξει ότι αγνοούσε την ύπαρξη της κόρης του και ότι απαιτεί να αναγνωριστεί η μικρή Αγγελική ως κόρη του. Ωστόσο η αναγνώριση δεν σημαίνει ότι θα πάρει και το παιδί από τους Βρεττάκους. Ισως και ο ίδιος να μη θέλει κάτι τέτοιο. 

Οσο για την Αλκμήνη, κανονικός χωρισμός δεν θα υπάρξει, αλλά προς τα εκεί θα πάει καθώς όπως λένε: «Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονούνται»!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.