Ads Top

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Οι τρυφερές ευχές Χρήστου Δάντη για τα γενέθλια της μετά τον τσακωμό τους


Γενέθλια έχει η Ασημίνα Χατζηανδρέου και πήρε το καλύτερο δώρο - Δείτε πως της ευχήθηκε δημόσια ο Χρήστος Δάντης..

H Ασημίνα Χατζηανδρέου πριν μερικά 24ωρα αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι τσακώθηκε με τον Χρήστο Δάντη και ο λόγος ήταν πως δεν είδε με καλό μάτι να συμμετέχει ξανά στο survivor.




Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε δηλώσει:«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι».

Για αυτές τις δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου ρωτήθηκε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει.

«Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται αλλά αυτό δεν είναι θέμα που μας αφορά σήμερα, εδώ είμαστε για άλλο λόγο», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ωστόσο, η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδειξε πως άφησαν πίσω τους τις παρεξηγήσεις και πως όλα αυτά ανήκουν στον παρελθόν. 



Ο τραγουδιστής, πιο συγκεκριμένα με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου του δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι, ενώ παράλληλα της έστειλε και τις ευχές του.

«Χρόνια πολλά γελαστούλα μου, να είσαι υγιής, πάντα γελαστή, να μας τρολάρεις όλους και να μην φοβάσαι τίποτα (που δε φοβάσαι δηλαδή)!», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.