Ads Top

Έχασε κιλά, μωβ μαλλιά: Δες πως είναι σήμερα η Αντζελίνα από το «The Bachelor»


Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Παναγιώτης Βασιλάκος σήμερα, 2 χρόνια μετά το «The Bachelor»..

Την Αντζελίνα Χαλντέντα την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του ALPHA, The Bachelor, μέσα από το οποίο διεκδίκησε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο δεν τα κατάφερε και αποχώρησε μια ανάσα πριν τον τελικό.




Η ίδια έχει αλλάξει παρόλα αυτά για τα καλά σελίδα στην ζωή της και είναι πιο ανανεωμένη και αλλαγμένη από ποτέ. 

Όμως, πριν λίγο καιρό, πέρασε μια δύσκολη μάχη με τα κιλά της, μιας και ήρθε αντιμέτωπη με την ανορεξία.

Η μελαχρινή νεαρή, όπως είχε αποκαλύψει, μέσα στο παιχνίδι είχε πάρει 13 ολόκληρα κιλά ωστόσο όχι μόνο τα έχασε λίγο καιρό μετά, αλλά έφτασε να ζυγίσει και 45 κιλά.

«Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια. Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο instagram.



Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της. Ευτυχώς, κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και συχνά ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία των κιλών της.


Άλλος η Αντζελίνα Χαλντέντα 2 χρόνια μετά το The Bachelor



Η Αντζελίνα λοιπόν, πέρα του ότι είναι τρελά ερωτευμένη (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της) είναι και τρελά ανανεωμένη, μιας και πριν λίγη ώρα επισκέφθηκε το κομμωτήριο και υιοθέτησε ένα τελείως διαφορετικό look.



Συγκεκριμένα, όπως είδαμε από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έχει κρατήσει το αυστηρό καρέ ωστόσο αποχωρίστηκε το μελαχρινό, μιας και τα έβαψε στις αποχρώσεις μωβ - μελιτζανί.

Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη ωστόσο της πάει ομολογουμένως πολύ!


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.