Ads Top

Δεν κρύβεται η κοιλίτσα: Η ανάρτηση Ελένης Φουρέιρα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (pic)


Πιο ευτυχισμένη και όμορφη από ποτέ, περιμένει να αγκαλιάσει για πρώτη φορά το παιδάκι της..

Δεν πάει πολύς καιρός από τη μέρα που η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της και έτσι, τόσο εκείνη όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.




Το ζευγάρι έχει ήδη πάρει την απόφασή του για αυτόν που θα βαφτίσει το παιδί τους, ενώ η Ελένη Φουρέιρα δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

«Δεν είχα μιλήσει με την Ελένη, αλλά το είχε καταλάβει. Ακύρωσε τις συναυλίες της, την είχα δει από μακριά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Της έστειλα μήνυμα χθες και ήταν συγκινητικό. Συγκινήθηκα, την ξέρω, είμαστε συνομήλικες, μπορεί να είναι και μικρότερή μου, έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα μαζί. Μου απάντησε αμέσως και τόσο όμορφα, τόσο γλυκά. “Και στα δικά σου. Είμαι πολύ χαρούμενη Κατερίνα μου. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διακριτικότητα όλο αυτό το διάστημα. Μιλάμε για μια κυρία"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή.




Η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με τη φουσκωμένη κοιλίτσα



Το αγαπημένο ζευγάρι είχε επιλέξει όλους αυτούς τους μήνες να κρατήσει την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μετά την ανακοίνωση δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουν. 

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες αποκλειστικά ο φακός του περιοδικού You τους «τσάκωσε» σε βόλτα στα μαγαζιά.

Όσο για την Ελένη Φουρέιρα, συνεχίζει να ανεβάζει ανενόχλητη τις φωτογραφίες της στο Instagram, μόνο που αυτή τη φορά δεν έχει πρόβλημα να αφήσει την κοιλίτσα της να φανεί. 

Έτσι έκανε και με την τελευταία ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στην οποία ποζάρει με ένα μίνι που κόβει την ανάσα.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.