Ads Top

Άννα Βίσση: Το πάρτι για τα 65α γενέθλιά της, η τούρτα υπερπαραγωγή και οι εκλεκτοί καλεσμένοι


Το ξέφρενο πάρτι της Άννας Βίσση για τα 65α γενέθλια της που θα θυμάται η ίδια και όσοι το έζησαν από κοντά για μια ζωή..

Η Άννα Βίσση έχει τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με ένα άκρως ξέφρενο πάρτι, το οποίο θα το θυμάται για όλη την ζωή της. 




Η Άννα Βίσση είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ερμηνεύτριες και ξέρει πολύ καλά πως να μας ξεσηκώνει με τα τραγούδια της.

Η τραγουδίστρια έχει σήμερα (20/12) τα γενέθλιά της και χθες (19/12) το βραδύ τα γιόρτασε με ένα άκρως ξέφρενο πάρτι μαζί με τους φίλους και συνεργάτες της.

Η Άννα Βίσση έκλεισε τα 65 της χρόνια και διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι σε γνωστό μαγαζί στα βόρεια προάστια. Το παρών έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσα σε αυτούς οι Μαριάννα Λάτση, ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και στελέχη της εταιρείας.



Επίσης στο πάρτι παρευρέθηκαν οι: Μπάμπης Στόκας, η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρίνα Βερνίκου, η Τάμτα, η Γιώτα Γιάννα, η Ευγενία Σαμαρά, ο Βασίλης Μίχας, ο Χρύσανθος Πανάς κ.α.

Η τούρτα υπερπαραγωγή που της είχαν ετοιμάσει, εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι μάλιστα έσπευσαν να της ευχηθούν «Χρόνια πολλά».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.