Ads Top

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας | Αυτές είναι οι 5 φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός στη Euroleague


Δείτε ποιες είναι οι 5 φάσεις που «φωνάζει» ο Ολυμπιακός..

Ο Ολυμπιακός έχει έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις στην ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 86-90 και τον υποχρέωσε στην έκτη φετινή του ήττα. 




Οι Πειραιώτες σίγουρα καταλαβαίνουν τα δικά τους λάθη και πως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ανταποκρίνονται αγωνιστικά όπως θα έπρεπε, αλλά στο ματς με τους Σέρβους έχουν έντονα παράπονα από τους διαιτητές.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτύρονται συγκεκριμένα για πέντε φάσεις, όλες στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι οποίες θεωρούν πως επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα από τη στιγμή που κρίθηκε στο σουτ.


Συγκεκριμένα:





  1. Σε ένα φάουλ πάνω στον Σλούκα ζήτησαν αντιαθλητικό. Ο Μπαρτζώκας έκανε χρήση του challenge και έστειλε τους διαιτητές στο instant replay. Το περίεργο είναι πως τσέκαραν μακρινές κάμερες και λήψεις και όχι τις δύο που έδειχναν την παράβαση από κοντά.
  2. Με το σκορ 75-82 ο Λαρεντζάκης σούταρε τρίποντο και ο Λάζιτς του έκανε ξεκάθαρο φάουλ. Οι διαιτητές δεν έδωσαν τρεις βολές και συνέχισαν το παιχνίδι.
  3. Σε διεκδίκηση ριμπάουντ μετά από καλή άμυνα των παικτών του Μπαρτζώκα, έγινε φάουλ στον Παπανικολάου το οποίο θα ήταν βολές αφού είχαν συμπληρωθεί τα ομαδικά των Σέρβων.
  4. Με το σκορ 79-82 ο Βιλντόζα πήρε τον αριστερό διάδρομο και σούταρε. Ο Παπανικολάου τον έκοψε καθαρά ψηλά όμως ο Πολωνός διαιτητ΄ς τον χρέωσε με φάουλ και έδωσε δύο βολές στον Αργεντινό με τις οποίες έκανε το 79-84.
  5. Ο Ολυμπιακός έβγαλε την τελευταία άμυνα και στην διεκδίκηση του ριμπάουντ ο Μίτροβιτς κάνει φάουλ στον Λαρεντζάκη. Οι διαιτητές δεν σφύριξαν την παράβαση η οποία θα έδινε δύο βολές στον διεθνή γκαρντ και την ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού το σκορ ήταν 86-88 κι απέμεναν 24 δευτερόλεπτα.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.