Ads Top

Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια 4-8/12: Τον πυροβολεί και πέφτει κάτω αιμόφυρτος!


Εξελίξεις ΣOK στη σειρά «Γη Της Ελιάς», η συγκλονιστική σκηνή που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια..

Η συγκλονιστική σκηνή που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα 4-8/12 επεισόδια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της ερχόμενης 4-8/12 εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Γη της ελιάς.





Οι 4-8/12 της Γης της ελιάς



ΚΥΡΙΑΚΗ

O Κωνσταντίνος οργανώνει με τον Δημοσθένη μια ληστεία, ενώ η Ειρήνη συνεχίζει να φλερτάρει τον Φίλιππο και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στη Βασιλική. Την ίδια ώρα η Βασιλική ρωτά τον Στάθη: «Συμβαίνει κάτι; Εχεις κάποια σχέση με τη Δήμητρα την υπαστυνόμο;» κι εκείνος φυσικά το αρνείται.

Στο μεταξύ, η Αρετή συνεχίζει την «εκστρατεία καλοσύνης» και πηγαίνει σπιτική πίτα στον Κουράκο για να τον καλοπιάσει. Αργότερα πηγαίνει και από το σπίτι του Δημοσθένη, όπου για πρώτη φορά δείχνει ένα καινούριο «πρόσωπο». Την ίδια στιγμή η Ευτυχία βρίσκει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που της άφησε ο Κουράκος και συγκινείται, ενώ το πάθος της για εκείνον μεγαλώνει. Παράλληλα ο Ισίδωρος καλεί στο σπίτι του συντοπίτες που εκτιμά, μαζί και τον εισαγγελέα, και η Ιουλία γίνεται έξαλλη.

«Ισίδωρε, τι προσπαθείς να κάνεις; Ξεχνάς ότι αυτός ήταν που έστειλε την Αθηνά στη φυλακή και της φόρτωσε όλες αυτές τις κατηγορίες; Τον καλείς στο σπίτι μας;», απορεί. Λίγο μετά η Ιουλία ενημερώνει την Αθηνά για την προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του Ισίδωρου, παρουσία και του εισαγγελέα: «Αθηνά μου λυπάμαι, δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό ο Ισίδωρος, θα το καταλάβω αν δεν έρθεις, θα έχεις απόλυτο δίκιο», της λέει, και η Αθηνά, προς έκπληξη όλων, αποφασίζει να παρευρεθεί. Στο μεταξύ η Αντιγόνη παρακαλεί τον Σωκράτη: «Σωκράτη, σε παρακαλώ σύνελθε. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι το καλό της Αγγελικής. Μην κάνεις τίποτα αν δεν μιλήσεις σε παιδοψυχολόγο. Μόνο αυτός μπορεί να σε καθοδηγήσει», του τονίζει κι εκείνος δείχνει να συμφωνεί.

ΔΕΥΤΕΡΑ



Μια περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της Ειρήνης αποκαλύπτεται τη στιγμή που μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας. Φαίνεται ότι εκτός των άλλων η Ειρήνη είναι και κλεπτομανής. Την ίδια ώρα ο Στάθης αγνοεί τη συμβουλή του Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων, αυτή τη φορά όμως το παρακάνει. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη φεύγουν για τη Μάλτα, αλλά δεν προλαβαίνουν να χαρούν καθώς ο Δημοσθένης του τηλεφωνεί και του λέει: «Κοίτα να επιστρέψεις άμεσα, γιατί το άνοιγμα της δουλειάς στην Αθήνα έχει μεγάλο ρίσκο και θα πρέπει να προσέχουμε πολύ, να έχουμε τον νου μας» και ο Κωνσταντίνος απογοητεύεται. Η Μυρτάλη προχωράει το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Δημοσθένη και ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων, προκειμένου να τους ενημερώσει ότι προτίθεται να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο θείος της, ωστόσο, δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Ειρήνη πλευρίζει εκ νέου τον Φίλιππο ο οποίος, προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη, την προσβάλλει πολύ άσχημα. Η Ειρήνη πεισμώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί, διαδίδοντας ψεύδη για τον Φίλιππο.

Κι ενώ όλοι δεν είχαν πάρει στα σοβαρά την πρόταση της Μυρτάλης για γενική συνέλευση, εκείνη γίνεται έξαλλη και με ύφος σκληρό απαιτεί να γίνει η γενική συνέλευση μετόχων εδώ και τώρα. Το αποτέλεσμα όμως είναι να προκαλέσει τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και, για πρώτη φορά, της μιλά πολύ σκληρά: «Πραγματικά με έχεις φέρει στα όριά μου. Τι νομίζεις ότι είσαι και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις; Δεν θέλω να σε ξέρω πια», είναι τα λόγια της. Στη συγκέντρωση του

Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια. Στο μεταξύ η Ειρήνη δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τη στενή πολιορκία στον Φίλιππο, ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στη Βασιλική.

ΤΡΙΤΗ

Την ίδια στιγμή ο Στάθης δεν μπορεί να βγάλει να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, χωρίς εκείνος να αντιδράσει. Θέλοντας να επανορθώσει, στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ωστόσο, ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και ξέρει ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και τον προσκαλεί να μιλήσουν. «Κοίτα, ξέρω ότι με παρακολουθείς. Ελα να τα πούμε από κοντά να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα», του λέει, ενώ έχει σκοπό να τον βγάλει από τη μέση.

Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δίνει εντολή: «Κανονίστε άμεσα να στηθεί μια επιχείρηση αιφνιδιασμού και συλληφθεί ο απαγωγέας», αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι. Η γενική συνέλευση γίνεται και ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης, ενώ όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Πολύ ωραία, αύριο μπορούμε να καταθέσουμε τα ποσά που μας αναλογούν. Φρόντισε, Μυρτάλη, να καταθέσεις και το δικό σου», της λέει ο Ισίδωρος. Στο μεταξύ η Μυρτάλη πανικοβάλλεται γιατί δεν έχει αυτό το τεράστιο ποσό που πρέπει να βάλει και καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στη Μάλτα, ενώ ο Δημοσθένης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα.



ΤΕΤΑΡΤΗ

Ο εισαγγελέας για άλλη μια φορά προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά αλλά πέφτει πάνω σε τοίχο, ενώ ο Σωκράτης παλεύει να βρει απαντήσεις σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού, αλλά η παιδοψυχολόγος δεν τον διευκολύνει, παρατείνοντας έτσι την αγωνία του Μάνου και της Μαρίνας. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη πηγαίνει στην Αρετή και της εξομολογείται: «Θεία, θέλω να σου πω κάτι. Ο Φίλιππος, ο άντρας της Βασιλικής, με γλυκοκοιτάζει. Τι δηλαδή με γλυκοκοιτάζει, μου την έχει πέσει κανονικά, πίσω από την πλάτη της Βασιλικής και δεν ξέρω τι να κάνω», ισχυρίζεται και η Αρετή άλλο που δεν θέλει από το να βγάλει τον Φίλιππο σκάρτο. Την ίδια ώρα η αστυνομία είναι έτοιμη να παρέμβει, ενώ ο Στάθης λίγο νωρίτερα από την αστυνομία αποφασίζει να αυτονομηθεί και να δράσει μόνος του ώστε να πάρει πίσω το παιδί. Ετσι αρπάζει ένα όπλο και το στρέφει στον Ρουφουλέα, όπου με την απειλή του απαιτεί να του δώσουν πίσω το μικρό αγόρι: «Δεν αστειεύομαι, δώσε μου πίσω το παιδί που άρπαξες», τον φοβερίζει. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία και ο Ρουφουλέας με μια γρήγορη κίνηση πυροβολεί τον Στάθη που πέφτει κάτω αιμόφυρτος.

ΠΕΜΠΤΗ

Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιό του και δανείζει στη Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Την ίδια στιγμή η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει. Η μητέρα της όμως είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει: «Μην τον αποφεύγεις, Αθηνά μου. Ακουσε τι θέλει να σου πει. Στο κάτω-κάτω εισαγγελέας είναι, τι ήθελες να κάνει στη δίκη σου; Αυτός ήταν ο ρόλος του», της λέει. Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας (Βαγγέλης Κακουριώτης), εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό, δίνοντας χαρά στην οικογένεια. Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό. Στο μεταξύ ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική ή θα την αφήσει να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στους Βρεττάκους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.