Ads Top

«Θα μπουν 30 άτομα, είναι η κακό η παραγωγή να...» - «Κόλαφος» ο Σάκης Κατσούλης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο


Τα νέα «καρφιά» του Σάκη Κατσούλη για τον Ντάνο αλλά και την παραγωγή του ΣΚΑΪ.. Δείτε όλα όσα αναφέρει λίγο πριν συναντηθούν στον Άγιο Δομίνικο..

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε ο Σάκης Κατσούλης. 




Ο πρώην νικητής του Survivor μίλησε στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου για τον All-Star κύκλο του reality επιβίωσης που έρχεται τον Ιανουάριο στον ΣΚΑΪ, τη δική του συμμετοχή σε αυτό αλλά και όσα γράφονται για τις χρηματικές απολαβές του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Τριαντάφυλλου.

«Το All-Star θα ξεκινήσει σίγουρα, ποιοι θα είναι δεν ξέρουμε. Αν μιλάμε για το αγωνιστικό, είναι η ζωή μου. Έχουν υπογραφεί πολλά προσύμφωνα, την τελική απόφαση την έχει η παραγωγή και μόνο. Όλοι είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να έρθει η σειρά μας», δηλώνει ο Σάκης Κατσούλης για τη συμμετοχή του στο reality του ΣΚΑΪ.



«Απ’ τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, πρωταρχικό ρόλο παίζει τι θα του πει ο Νικόλας. Υπεροπτική η δήλωση του δικηγόρου του, αλλά η αλήθεια είναι ότι για μένα το Survivor του ’21 ήταν κατά 70% Τριαντάφυλλος» σχολιάζει στη συνέχεια.

Για την περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου και τη φημολογία για τη συμμετοχή του στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης απαντά: «Για μένα πρέπει να πάρει μια θέση η παραγωγή. Είναι κακό για τους υπόλοιπους παίκτες, για εμάς, γιατί θα μπουν περίπου 30 άτομα απ’ ό,τι ακούμε, να ασχολούνται με τον 31ο ή τον 29ο. Είναι ένα All-Star Survivor, το πρόγραμμα δεν έχει κανέναν ανάγκη».



Τον απασχολεί το χρηματικό έπαθλο; Ο ίδιος ξεκαθαρίζει: «Απ’ τη στιγμή που δέχθηκα μία συμφωνία, σταματάει εκεί. Αν κάποιος μπορεί να πάρει και παραπάνω χρήματα, μπράβο του. Μπαίνω γι’ αυτό που έζησα και θέλω να το ξαναζήσω. Και εγώ και η Μαριαλένα μπαίνουμε για την εμπειρία, θέλαμε να μπούμε για να το ξαναζήσουμε. Το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.