Ads Top

Μουντιάλ 2022: Έτοιμος να «σπάσει» ένα αδιανόητο ρεκόρ ο Λιονέλ Μέσι!


Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Λιονέλ Μέσι, χωρίς να χρειάζεται καν να σηκώσει το Μουντιάλ του 2022!

Ένα φανταστικό τουρνουά κάνει ο Λιονέλ Μέσι, που οδηγεί την Εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ του 2022 και είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό.




Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, έχει καταφέρει να σπάσει πολλά ρεκόρ στη σπουδαία καριέρα του και αναμένεται να σπάσει ακόμα ένα.

Συγκεκριμένα,  θα φτάσει κόντρα στην Κροατία,  τις 25 συμμετοχές σε τελική φάση σε Παγκόσμιο Κύπελλο, πιάνοντας στην πρώτη θέση το Λόταρ Ματέους.



Το περίεργο πάντως της υπόθεσης, είναι ότι και ο Γερμανός θρύλος, είχε πετύχει το ίδιο πράγμα το 1998 κόντρα και αυτός στην Κροατία.

Ωστόσο ό,τι και να συμβεί στον αποψινό αγώνα, είτε περάσει, είτε όχι η Εθνική Αργεντινής, ο Λιονέλ Μέσι θα γίνει αγωνιζόμενος στο μεγάλο ή στο μικρό τελικό, ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές σε Μουντιάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άρχισε να αγωνίζεται σε Μουντιάλ το 2006 και φαίνεται ότι αυτό του 2022 θα είναι και το τελευταίο του.



Μάλιστα είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει να μοιράσει και ασίστ σε όλα όσα έχει αγωνιστεί, έχοντας κατακτήσει και αυτή την κορυφή.

Σίγουρα ο ίδιος δεν έχει τα ρεκόρ στο μυαλό του, αφού το μόνο που σκέφτεται είναι το πώς η Αργεντινή θα στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.