Ads Top

«Πάγωσαν» στον ΣΚΑΪ: Σε σοκ οι ιθύνοντες με το 0,2% στα χθεσινά 30/12 νούμερα τηλεθέασης


Συναγερμός στον ΣΚΑΪ - Ποια εκπομπή έκανε 0,2%, δεν το πίστευαν το πρωί που πήραν στα χέρια τους τα νούμερα τηλεθέασης..

Ο πίνακας με τα αναλυτικά νούμερα τηλεθέασης όλων των εκπομπών και των προγραμμάτων ανακοινώθηκε πριν λίγο 'και όπως φαίνεται το 2022 δεν κλείνει με το καλύτερο τρόπο για μερικά από αυτά.




Συγκεκριμένα, όσον αφορά την πολύ πρωινή ζώνη, μια συγκεκριμένη εκπομπή του ΣΚΑΙ δεν κατάφερε να σημειώσει διόλου καλά νούμερα, με τον σταθμό να βρίσκεται σε ανησυχία από το πρωί του Σαββάτου 31/12.

Ο λόγος για την εκπομπή "Πρώτη εικόνα" που ξεκινά στις 5 το πρωί και τελειώνει μετά από 1 ώρα, στις 6, δίνοντας την σκυτάλη στην εκπομπή "Σήμερα".

«Ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση, θα μας μεταφέρουν την «ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ» της επικαιρότητας. Την ώρα που χτυπούν τα ξυπνητήρια, θα έχετε πρώτοι, μία συνοπτική και ουσιαστική παρουσίαση των σημαντικότερων εξελίξεων της νύχτας που πέρασε και της μέρας που ξεκινά», ήταν η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την εν λόγω εκπομπή, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.



Ωστόσο, μη ξεχνάμε ότι ξεκινάει πολύ νωρίς και μόνο λίγος κόσμος είναι ξύπνιος εκείνη την ώρα.

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρώτη Εικόνα

Νωρίς το πρωί

ΣΚΑΙ: Σήμερα 9,6
ΣΚΑΙ: Πρώτη εικόνα 0,2
ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 13,5
OPEN: Ανοιχτή επικοινωνία 4,8
OPEN: Ώρα Ελλάδος 7,2
EΡΤ: Συνδέσεις 4,7
ALPHA: Happy Day 17,9
Mega: Κοινωνία ώρα Mega 21,3
MEGA: Mega Καλημέρα 12

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής

0,0
0,0
0,0
0,8



Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.