Ads Top

«Εκτός από τα παιδιά μου...» - Η δήλωση όλο νόημα Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου (vid)


Δείτε πως απάντησε ο Χρήστος Δάντης όταν ρωτήθηκε για την σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου..


Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, την Τρίτη 22/11. 




Ο διάσημος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην καριέρα του και τις μεγάλες του επιτυχίες, ωστόσο μίλησε και για την οικογένειά του, αλλά και την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μάλιστα, ο ίδιος απάντησε για την περίοδο που είχε αρχίσει να "τα χάνει" από την δόξα και τα χρήματα, ενώ εξήγησε σε ποια πρόσωπα έχει πιο πολύ αδυναμία στη ζωή του.


Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη





«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος. Για μένα η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας. Εγώ ήθελα να είμαι ‘το αφεντικό μου’, δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στην “Αυτοκίνηση”, κάποιοι από τον χώρο είπαν “θα πάρετε αυτόν που έχει αποτύχει επισημά;”», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το τραγούδι που μου ζητάνε πάντα να λέω είναι “Το Παλιό μου Παλτό” αλλά ποτέ δεν κουράζομαι αφού κάθε φορά το ανακαλύπτω. Αν ξεκινούσα τώρα θα έλεγα στον νεαρό Χρήστο να προκαλέσει».



Όσο αφορά την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε: «Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει. Σε αυτό που την “άκουσα” ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι».


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.