Ads Top

«Θα ήταν αστείο αν ο Ντάνος ήταν...» - Η δήλωση όλο νόημα Στάθη Σχίζα για Γιώργο Αγγελόπουλο (vid)


Σχόλιο που θα...συζητηθεί από τον νικητή του Survivor για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Θα είναι στο Survivor All Star τελικά; Δείτε τι απαντάει.. 
O Στάθης Σχίζας παραχώρησε δηλώσεις στο Super Κατερίνα του Alpha την Πέμπτη 24/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο πρώην παίκτης Survivor έκανε και εκείνος με τη σειρά του το δικό το σχόλιο για το πολυπόθητο όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου.




Φυσικά το πρώτο θέμα συζήτησης είναι ο νέος κύκλος του all star, καθώς πολλά ακούγονται για το ποιοι εν τέλει θα πάνε Άγιο Δομίνικο με το όνομα του περσινού νικητή να είναι πρώτο στη λίστα. Ο Στάθης, όπως παροτρύνει και η παραγωγή, δε μπορεί να κάνει κάποια επιβεβαίωση δείχνει όμως αρκετά πρόθυμος, ενώ παράλληλα έκανε το σχόλιο του σχετικά με τον Nτάνο.



Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Δεν ξέρω αν θα πάω στο Survivor All Star, θα δείξει. Έχει γίνει κάποια κουβέντα αλλά είναι πολλά τα κριτήρια που πρέπει να ζυγίσω για να δω αν θα πάω. Σαν εμπειρία την έχουμε ζήσει όλοι, οπότε πλέον για το οικονομικό κομμάτι πας. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει λόγος κάποιος παίκτης, είτε είναι νικητής είτε όχι, να πάρει κάποια παραπάνω χρήματα.



Προσωπικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο σαφώς και θα τον ήθελα μέσα σαν παίκτη για να αγωνιστώ μαζί του. Θα ήταν λίγο αστείο να έρθει σαν coach. Σίγουρα θα ήθελα να δω μέσα όλους τους νικητές, τον Μάριο Πρίαμο, τον Γιωρίκα Πηλίδα. Για τα ζευγάρια που θα μπουν στο παιχνίδι υπάρχει ένα πλεονέκτημα. Εμείς θα αγωνιζόμαστε και θα τρώμε λάσπες για να πάρουμε το έπαθλο της επικοινωνίας και να μιλήσουμε με τις συντρόφους μας ενώ ο άλλος θα την έχει στην καλύβα το βράδυ», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.