Ads Top

Ανατρίχιασαν κριτές και τηλεθεατές: Η Λόλα πέταξε την περούκα και εμφανίστηκε ως Αντώνης Παπαηλίας (vid)


Βαθιά υπόκλιση από όλους μας.. H Λόλα πέταξε την περούκα και εμφανίστηκε ως Αντώνης Παπαηλίας ανατριχιάζοντάς τους όλους!

O Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα επέστρεψαν στη σκηνή του J2US καθώς το περασμένο Σάββατο απουσίαζαν λόγω κορονοϊού.

Το ζευγάρι ερμήνευσε το «Θα εκραγώ» ενώ η Λόλα πέταξε την περούκα και εμφανίστηκε ως Αντώνης Παπαηλίας ανατριχιάζοντάς τους όλους!




Οι κριτές του αποθέωσαν ενώ ο Αντώνης Παπαηλίας μη μπορώντας να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση βούρκωσε.

 «Έχω να πω πως έχω δει το ίδιο νούμερο στην καλύτερη του περίπτωση το ’88 με τη Μαρινέλλα και τον Γαλαμίτση. Μας είχε στείλει στο Λας Βέγκας για να φέρουμε μπαλέτα και μάγους για το Ρεξ που τότε το εγκαινιάζαμε. Ήταν ένα παιδί που έκανε το ίδιο πράγμα με σένα, Αντώνη. Το έκανε τέλεια. Αλλά αυτό το δικό σου το φινάλε δεν το είδα. Και μιλάμε για ένα θέαμα στο Λας Βέγκας τοπ! Αυτό όμως το φινάλε το δικό σου που τα κατέστρεψες όλα και την δραματικότητα στην κίνηση και το πρόσωπο σου, δεν τα είχε. Είσαι ένα αριστούργημα αγόρι μου, μπράβο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.



«Εξαιρετικό. Αυτό ήταν ένα από τα act που θα μπορούσε να είναι εμφάνιση τελικού. Αντώνη πρώτη φορά σε βλέπουμε ως Αντώνη, μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η υπέρβαση. Είναι δικαίωμα του καθένα να είναι ότι θέλει από τη στιγμή που δεν ενοχλεί τον διπλανό του. Λευτέρη είσαι τραγουδιστής και δεν το ξέρεις. Είναι για 20 αυτό που κάνατε», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζω τον Λευτέρη σαν τραγουδιστή. Αντώνη έβγαλες την ψυχή σου. Λευτέρη και σήμερα ήσουν καταπληκτικός».

«Συγκινητικοί, υπέροχοι. Αισθάνθηκα σαν να βλέπω μια μικρή σκηνή από Αλμοδοβάρ. Λευτέρη οι δυνατότες της φωνής του, η δύναμη που βγάζεις από μέσα σου είναι εντυπωσιακή. Αντώνη, τι πλάσμα είσαι εσύ;», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

O Αντώνης Παπαηλίας εκείνη την στιγμή συγκινήθηκε και η Βίκυ Σταυροπούλου με την Δέσποινα Βανδή σηκώθηκαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.