Ads Top

«Αν τον είχα μπροστά μου...» - Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεσπάει για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» (vid)


Δεν μάσησε τα λόγια της η Τατιάνα Στεφανίδου.. Δηλώσεις που θα συζητηθούν για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα..

Η Κιβωτός του κόσμου μέχρι πριν από λίγες ημέρες είχε μόνο τη θετική προσοχή του κόσμου, ωστόσο οι τελευταίες καταγγελίες έχουν αλλάξει εξ ολοκλήρου το τοπίο με νέες μαρτυρίες να φωτίζουν την υπόθεση.




Όσοι καλούνται να καλύψουν τo θέμα, παρατηρούν σαστισμένοι τα γεγονότα και πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 22/11 μετά την αμήχανη στάση της Ελένης Μενεγάκη και η Τατιάνα Στεφανίδου από το Τ-live του Alpha, σχολίασε πολύ έντονα και σχεδόν μουδιασμένη τις εξελίξεις επί του θέματος.


Οι δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για τον 19χρονο καταγγέλλων της Κιβωτού





«Όσοι με παρακολουθείτε και με ξέρετε τόσο καλά, πολλά χρόνια στην τηλεόραση κάθε μέρα κοντά σας, δεν διαμορφώνω άποψη για μία τόσο σοβαρή υπόθεση από την πρώτη μέρα. Ψάχνω, καταγράφω, ακούω μέχρι να αρχίσω να με οδηγούν οι πληροφορίες και το ένστικτό μου, για να καταλάβω τι έχει συμβεί.

Έχω αρχίσει και φρίττω με την υπόθεση της Κιβωτού θέλω να σας πω. Έχω αρχίσει να φρίττω. Αυτό έχω να σας πω. Κι αυτό το παιδάκι το 19χρονο, αν το είχα μπροστά μου, θα του έκανα την πιο δυνατή αγκαλιά του κόσμου», τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου.





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.