Ads Top

«Κάτι κατάλαβε λάθος εκείνη...» - Η Καίτη Γαρμπή σπάει την σιωπή της για την Άντζελα Δημητρίου (vid)


Ποια είναι η κόντρα που έχουν μεταξύ τους, πώς ξεκίνησαν όλα.. Δείτε την «πληρωμένη» απάντηση που δίνει η Καίτη Γαρμπή προς την Άντζελα Δημητρίου..

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από την ημέρα που η Άντζελα Δημητρίου "τα πήρε" με την Καίτη Γαρμπή στο πλατό του J2US εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε για την εμφάνισή της, επομένως μόλις η κάμερα της Super Κατερίνα συνάντησε την δεύτερη, η ρεπόρτερ του καναλιού άρπαξε την ευκαιρία να την ρωτήσει για την διαμάχη.




Η ίδια, λοιπόν, δεν θέλησε να εμβαθύνει ιδιαίτερα, αν και πολλοί θεωρούν πως πίσω αυτή την κόντρα κρύβονται άλλα. Έτσι, ανέφερε απλώς πως και οι δυο δεν κατάλαβαν ακριβώς τι εννοούσε η κάθε μία, αλλά πλέον το έχουν αφήσει πίσω τους.


Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για την κόντρα με την Άντζελα Δημητρίου



«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν κάποια θέματα με τον ήχο. Μου το είπε και ο Διονύσης την προηγούμενη φορά που μας παρακολουθούσε από το σπίτι. Είναι λογικό να μην ακούνε το ίδιο από το σπίτι, όπως ακούμε εμείς στο στούντιο, έτσι είναι οι ζωντανές εμφανίσεις. Ίσως κάποιες φορές να αδικούμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ότι ακούμε βαθμολογούμε», είπε αρχικά.



Και κατέληξε: «Δεν ήταν έτσι όπως φάνηκαν τα πράγματα. Κάτι κατάλαβα λάθος εγώ, κάτι κατάλαβε λάθος εκείνη, αλλά αυτά όπως λέει και το τραγούδι είναι “Περασμένα Ξεχασμένα”».



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.