Ads Top

«Κόψτε τη σύνδεση τώρα!» - «Τρέλαθηκε» η Κατερίνα Καινούργιου - Άγριος καβγάς στον αέρα της εκπομπής (vid)


«Δεν αρμόζει αυτό στην εκπομπή, είναι απαράδεκτο που συνέβη τηλεοπτικά» - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO - Ξέφυγε εντελώς η κατάσταση, διέκοψε τα πάντα η Κατερίνα Καινούργιου

Χαμός έγινε και σήμερα (23/11) στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha με τον Γενικό Γραμματέα Σύρων Ελλάδα Ανουάρ Μπάκρι.




Ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του ekklisiaonline, τον κατηγόρησε ότι λέει ψέματα για την ιδιότητά του και δεν αναγνωρίζεται από κανέναν.

Μόλις ο κύριος Μπάκρι το άκουσε αυτό έγινε έξαλλος και άρχισε να επιτίθεται.

«Είσαι τρελός αδερφέ μου; Μήπως είσαι πιόνι του Πούτιν;», είπε.

Νωρίτερα, η Κατερίνα Καινούργιου, είχε ζητήσει να μην υπάρξει ένταση και παρόλο που εκείνος είχε δώσει τον λόγο του, δεν τον κράτησε και άρχισε να φωνάζει, ενώ και ο κύριος Μπαλάσκας που ήταν ζωντανά στα τηλεοπτικά παράθυρα, ζήτησε να αποσυρθεί και να μην κάνει διάλογο με τον συγκεκριμένο κύριο.



Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις αντιλήφθηκε τι γίνεται στην εκπομπή της ζήτησε να κοπεί η σύνδεση και έξαλλη ανέφερε στον αέρα:

«Δεν θέλω να το συνεχίσω. Ευχαριστούμε πολύ, κλείστε το παιδιά... Δεν αρμόζει στην εκπομπή αυτό το πράγμα. Είναι απαράδεκτο που συμβαίνει τηλεοπτικά. Και σε δελτίο ειδήσεων να συνέβαινε αυτό το πράγμα θα διέκοπταν τη σύνδεση, δεν έχει να κάνει με την εκπομπή.

Ένας άνθρωπος υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί κάποιους και από την άλλη υπάρχει μια αμφισβήτηση και από την ίδια την πρεσβεία. Δεν θέλουμε να συνομιλούμε με κάποιον που αυτή τη στιγμή κάνει ένα σόου, χτυπάει, φωνάζει και βγαίνει και αναστατώνει ψυχούλες που ήδη είναι αναστωμένες, για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Τέλος!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.