Ads Top

«Ήταν μια δύσκολη γέννα, μια δύσκολη εγκυμοσύνη...» - Συγκινεί ο Δημήτρης Μακαλιάς μετά τη γέννηση της κόρης του (vid)


Ο Δημήτρης Μακαλιάς επέστρεψε στην εκπομπή και μίλησε συγκινημένος για όσα έζησαν τους τελευταίους μήνες με την Αντιγόνη Ψυχράμη..

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα επέστρεψε ο Δημήτρης Μακαλιάς και συγκινημένος μίλησε για τον ερχομό της κόρης του.




Η Αντιγόνη Ψυχράμη το πρωί της Τετάρτης (23-11) έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε ποιο ευτυχισμένος από ποτέ αφού δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών του, ευχαρίστησε δημόσια τόσο το κανάλι για το υπέροχο δώρο όσο και το μαιευτήριο για τη φροντίδα ενώ αποκάλυψε πως η σύζυγός του είχε δύσκολο τοκετό.

«Μου λείψατε πολύ. Με συγκινήσατε χθες πολύ. Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στο OPEN γιατί μου έστειλαν κι ένα υπέροχο δώρο», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς και συνέχισε:



«Φοβερή εμπειρία, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανούλες. Θεωρούσα ότι αυτή τη φορά δεν θα συγκινηθούμε τόσο. Στα πρώτα δευτερόλεπτα συγκινηθήκαμε πολύ, γιατί ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα. Αυτά που είδατε ήταν αφότου γέννησε η Αντιγόνη. Είμαστε πάρα πολύ καλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς εμφανώς συγκινημένος.

Δες το σχετικό απόσπασμα:








Ο ηθοποιός και παρουσιαστής το μεσημέρι της Τετάρτης (23-11) λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης τους, μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο. 

«Αγάπη μου…

Πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να τα λέμε όλα.

Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις..

41 χρόνια μετά επιστρέφω στο @mitera.gr που γεννήθηκα κι εγώ για να γεννηθεί η κόρη μας. Πόσο σας ευχαριστούμε όλους για όλα! Το μαιευτήριο αυτό είναι η απόλυτη εμπειρία.

Κατερίνα και @elenzampetaki θα σας βρούμε-ήσασταν το λιγότερο συγκινητικές, Νόπη είσαι ό,τι καλύτερο και @vvergetis είσαι ήρωας», έγραψε με τους επώνυμους φίλους του να τον γεμίζουν με υπέροχες τρυφερές ευχές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.