Ads Top

Υπόθεση Κιβωτός του Κόσμου | Αγνοούνται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία (vid)


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» - Αγνοούνται μετά την τελευταία τους συνέντευξη την Παρασκευή ο πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα Σταματία, κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται..
Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου με παιδιά που είχαν βρεθεί στις δομές της ΜΚΟ να καταγγέλλουν πως έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού ενώ ένας 19χρονος κατήγγειλε ασέλγεια.




Οι μαρτυρίες είναι καθημερινές ενώ ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης τόνισε πως «απαγορεύεται να διαχωρίζονται τα αδέρφια από δομή σε δομή» και με την ΜΚΟ «είχαμε και άλλα θέματα, με βαφτίσεις παιδιών που είχαν ήδη χριστιανικά ονόματα και γι’ αυτό έχει ζητηθεί από την Κιβωτό να εξηγηθεί νομικά. Ολα αυτά εξετάζονται από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο».



Αγνοούνται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία

Ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, είχαν δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ υποστηρίζοντας πως τα παιδιά λένε ψέματα και έχουν «κακία», με τον πρώτο να δηλώνει «αγανακτισμένος και θυμωμένος».

«Με αφορμή ένα δημοσίευμα βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός επειδή ένα παιδί είχε την κακία να καταθέσει αυτά τα πράγματα» υποστήριξε η πρεσβυτέρα. Η συνέντευξη είχε δοθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης και έκτοτε ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία... αγνοούνται.



Σύμφωνα με τον ALPHA, κανένας από την Κιβωτό του Κόσμου δεν γνωρίζει που βρίσκονται. Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μία δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτήριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.