Ads Top

Βρισηίδα Ανδριώτου – Ιωάννα Τούνη: «Δύο ξένες» στο ίδιο μαγαζί οι πρώην κολλητές (vid)


Διασκέδασαν μαζί με τους συντρόφους τους στον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή χωρίς να ανταλλάξουν ούτε ένα γεια..

Μπορεί στο παρελθόν η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου να υπήρξαν κολλητές ωστόσο πλέον οι δυο τους δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα ακόμα και όταν βρεθούν στον ίδιο χώρο.




Απόδειξη αποτελεί η πρόσφατη εμφάνιση και των δυο με τους συντρόφους τους στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή.

Συγκεκριμένα, τόσο η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα διασκέδασαν το ίδιο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου έκαναν πρεμιέρα ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή, ωστόσο επέλεξαν να καθίσουν αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλο και δεν αντάλλαξαν όχι κουβέντα, αλλά ούτε βλέμμα.



Η φιλία τους άλλωστε έχει λήξει εδώ και καιρό, ενώ όπως η Βρισηίδια Ανδριώτου σε πρόσφατες δηλώσεις της για το αν ευχήθηκε στην πρώην κολλητή της για το μωρό που περιμένει είχε πει, «Άκουσα ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος, δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, εγώ της έστειλα συλλυπητήρια για τη μητέρα της και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα για να γίνει επανασύνδεση. Όλοι έχουμε τελειώσει μια φιλία δεν είμαστε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες».






ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.