Ads Top

«Ξεκινάω ενέσεις, έχω...» - Το πρόβλημα υγείας Ιωάννας Τούνη στην εγκυμοσύνης της (vid)


Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε το πρώτο πρόβλημα υγείας που έχει στην εγκυμοσύνη της.. Όλα όσα είπε, γιατί πρέπει να είναι επιπλέον προσεκτική το επόμενο διάστημα..

Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε χθες η Ιωάννα Τούνη και εκτός από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες πήγε και για το καθιερωμένο ραντεβού της στον γυναικολόγο.




Το βράδυ της Πέμπτης, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε με ένα Instagram Story πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πιο συγκεκριμένα η Influncer έχει θρομβοφιλία και από σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσει ενέσεις.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοβιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά.



Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.