Ads Top

«Έτσι θα λένε αύριο για εμάς...» - Η «σπόντα» Ελένης Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο (vid)


Δείτε τι είπε η Ελένη Μενεγάκη, η «σπόντα» που...έριξε στον αέρα της εκπομπής για όλα όσα λένε το τελευταίο διάστημα όλες οι εκπομπές για εκείνη..

Σχολιάζοντας το πάρτι γενεθλίων της Ζήνας Κουτσελίνη, και το πώς ερμήνευσαν τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά και τα νούμερα τηλεθέασης, η Ελένη Μενεγάκη πέταξε μία ατάκα όλο νόημα.




Ειδικότερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Λέει η Κατερίνα ότι σε αυτή τη φάση θα έπαιρνε τηλέφωνο τη Φαίη Σκορδά για συγχαρητήρια. Που σημαίνει ότι υπάρχει ένα κοινό μέτωπο. Μην με ρωτήσετε παραπάνω, δε ξέρω τώρα ποιος είναι απέναντι».

Τότε, τον λόγο πήρε η Ελένη Μενεγάκη και είπε: «Άλλο κατάλαβα εγώ. Ότι σε αυτή τη φάση που είμαι στα χάϊ μου, άμα και κάποιος άλλος έχει και μία καλή στιγμή, γιατί να μην πάρω να πω μπράβο;».

«Εγώ που είμαι άσχετη νομίζω ότι έχετε δίκιο και οι δύο», παρενέβη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Δεν είναι πολύ ωραίο που τα βρήκαμε; Σαν να ήμασταν εκεί!» ανταπάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έτσι θα λένε αύριο κι αυτοί για εμάς. Είδες τι ωραία που τα είπανε; Συνεννοήθηκαν», αποκρίθηκε όλο νόημα η Ελένη Μενεγάκη.






Λίγο αργότερα, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ετοιμαζόταν να πάει στο green room για τη στήλη του, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε:

«Είχα αγωνία, τρεις άνθρωποι σήμερα θα τη γεμίσουμε την εκπομπή; Παναγία μου να ξεματιαστούμε!» και πρόσθεσε: «Εσύ θα πας να μπεις στο δωματιάκι σου. Για καλό και για κακό φώναζε εσύ γιατί θέλω να ξέρεις ότι καμιά φορά εδώ δεν σε ακούμε. Θέλω να το ξέρεις, κάνουμε τα νοήματά μας, αν μας βλέπεις και είμαστε μουγγοί -γιατί συνήθως με σένα γελάμε, το κομμάτι σου αυτό είναι συγκλονιστικό. Θες γιατί αισθάνεσαι πιο χαλαρός».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.