Ads Top

«Με πήρε ο Ντάφυ τηλέφωνο και...» - Αποκάλυψη Κώστα Παπαδόπουλου για Τριαντάφυλλο (vid)


Η κόντρα Kώστα Παπαδόπουλου με Τριαντάφυλλο άρχισε και δεν δείχνει να τελειώνει.. Τι αποκάλυψε ο ζαχαροπλάστης λίγο πριν την έναρξη του Survivor All Star..
Μία ασταμάτητη κόντρα έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Τριαντάφυλλο ενόψει του All Star Survivor που πρόκειται να δούμε σύντομα στους δέκτες μας. 




Οι δύο άντρες είχαν συνυπάρξει στο Survivor και δεν τα είχαν πάει και τόσο καλά. Πρόσφατα, ο ζαχαροπλάστης του reality επιβίωσης είχε αναφερθεί στον Τριαντάφυλλο μιλώντας για το κατά πόσο είχε υπογράψει ή όχι για το All Star Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε δώσει την απάντησή του λέγοντας φανερά ενοχλημένος: «Να πω για τον Κώστα; Τι να πω; Ένας παίκτης που έφυγε νωρίς, δεν είναι αγαπητός, λέω τις αλήθειες τώρα. Ένας παίκτης που έφυγε μισητός.



Φίλε, δεν μπορείς να φέρνεις στα γενέθλιά μου την τούρτα, δεν μπορείς να με καλείς στη βάφτιση του παιδιού σου και να λες με κακία ότι εγώ έπαιρνα έξι χιλιάρικα με το πόδι έτσι. Με το πόδι έτσι σε πετσόκοψα ρε φίλε».



Ο Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend επανέφερε το όλο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ντάφυ είναι πιο αγαπητός από εμένα κατά ένα μήνα. Με πήρε τηλέφωνο και ήταν έξαλλος. Αυτά που μου είπε δεν λέγονται. Του είπα να συγκρατηθεί».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.