Ads Top

«Δεν έχω δει κάνεναν να ρωτάει έναν άνδρα...» - Ξέσπασμα Δέσποινας Βανδή για τις πλαστικές (vid)


Εμένα γιατί με ρωτάτε διαρκώς «Έχετε κάνει lifting;» - Μεγάλες αλήθειες από την Δέσποινα Βανδή σε ένα ξέσπασμα που θα συζητηθεί..

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα ηλικιακά στερεότυπα αλλά και εκείνα των πλαστικών σε μια γυναίκα. 

Πολλές φορές έχουμε δει δημοσιογράφους να ρωτάνε επώνυμες γυναίκες αν έχουν κάνει κάτι στο πρόσωπο τους και όχι μόνο.




Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε δεχθεί μια σπόντα - σύμφωνα πολλούς - από την Σοφία Μουτίδου, σχετικά με το πρόσωπο της και είχε επικρατήσει χαμός.


Το ξέσπασμα της Δέσποινας Βανδή



Υπάρχουν ηλικιακά «πρέπει»; Δηλαδή κανόνες του πώς πρέπει να στέκεσαι, τι να φοράς, πώς να μιλάς, τι να τραγουδάς;

Καταρχάς, να σου πω ότι το θέμα της ηλικίας αφορά για κάποιο λόγο μόνο τις γυναίκες. Γιατί δεν αφορά τους άντρες; Γιατί εμένα με ρωτάνε διαρκώς: «Θα κάνετε κάτι στο πρόσωπό σας;» - «Έχετε κάνει lifting;» Δεν έχω δει κανέναν από σας να ρωτάει έναν άντρα: «Έχετε βάλει μαλλιά ή έχετε κάνει λιποαναρρόφηση;» .

Εννοείται. Έχεις δίκιο.

Έχω συναδέλφους άντρες που έχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα, όμως δεν τους ρωτάνε ποτέ για όλα αυτά. Σαν να πρέπει να απολογηθούμε εμείς οι γυναίκες για το χρόνο που περνάει σε σχέση με το φύλο μας. Η κάθε γυναίκα λοιπόν πρέπει να είναι και να φέρεται όπως αισθάνεται μέσα της. Δεν μπορεί να σκέφτεται την ηλικία της και να λειτουργεί διαφορετικά Εγώ τώρα, ας πούμε, την ώρα που θα ανέβω στη σκηνή δεν σκέφτομαι την ηλικία μου. Έχω άλλα να σκεφτώ. Δεν θα βγω όμως με σορτσάκι.

Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της

Την έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό με τα πλούσια μακριά μαλλιά της, όμως εμφανίστηκε με κοντό αγορέ μαλλί και δεν έμεινε ασχολίαστο. Ο παρουσιαστής από τη μία δεν σταμάτησε τα κοπλιμέντα, με εκείνη να του απαντά γεμάτη ενθουσιασμό για την τολμηρή της κίνηση.

"Σε τι διάθεση βρίσκεσαι;" της είπε ο παραγωγός, με την τραγουδίστρια να του απαντά: "Γιατί, εδώ δεν κάνουμε σόου;"




«Δέσποινα με το καινούργιο look. Δεν μπορώ να σε συνηθίσω», είπε μάλιστα, αργότερα ο Νίκος Κοκλώνης με την Δέσποινα Βανδή να απαντάει: «Θα το ζήσεις για κάποιες ώρες. Αυτό θα έχουμε όλο το βράδυ τώρα;»

«Αυτά δεν θέλω κατάλαβες; Πες του να κλείσει το στόμα του να περάσουμε ωραία», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου στη συνέχεια με τον Σταμάτη Φασουλή να την “πειράζει” λέγοντάς της: «Βίκυ μην ανησυχείς. Μην ανησυχείς αγάπη μου. Σήμερα είναι πάρα πολύ ωραία η… Δέσποινα».

«Εγώ θέλω να φύγει ο Πίπης από δίπλα μου. Κουκλάκι μου! Ό, τι και να κάνεις σου πάει δυστυχώς», δήλωσε στο τέλος η ηθοποιός.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.