Ads Top

Πέτρος Φιλιππίδης | «Tο καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πέσω από το μπαλκόνι»


Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη μετέφερε τα τελευταία λόγια που του είπε ο ηθοποιός στο δικαστήριο..

Για τις τελευταίες εξελίξεις και όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη δικαστική αίθουσα, μίλησε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή Το Πρωινό.




Αναφορικά με τις καταθέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη και της Λένας Δροσάκη, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε: «Οι καταθέσεις των κυριών δεν συνεισέφεραν σε τίποτα στις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη… Το δικαστήριο δε ψάχνει το προφίλ ή τον χαρακτήρα του…. Η κα Δανδουλάκη είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειχνε ενδιαφέρον στην κα Δροσάκη. Η κα Δροσάκη ζήτησε από την κα Δανδουλάκη να διώξει τον Πέτρο Φιλιππίδη από το θέατρο», είπε.

Την ίδια ώρα ο συνήγορος του ηθοποιού, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στην δικαστική αίθουσα, περιγράφοντας την κατάρρευση και τα συγκλονιστικά λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη.



«Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε στην αίθουσα εγώ και οι υπόλοιποι δικηγόροι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Πρώτη φορά στη ζωή μας μετά από τόσους μήνες ποινικής διαδικασίας, είδαμε έναν Πέτρο Φιλιππίδη που δε μπορούσε να αναπνεύσει, είχε ταχυπαλμία και πρώτη φορά ακούσαμε, το λέω και συγκλονίζομαι, ότι:

«αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό». Ήταν η πρώτη φορά που τον είδαμε έτσι από την κατάσταση που είχε έρθει. Προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε. Ευτυχώς, είναι μία στιγμή αυτό που δεν είδε ούτε το παιδί, ούτε η γυναίκα του. Το βιώσαμε εμείς οι δικηγόροι. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί τόσους μήνες», είπε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.