Ads Top

Survivor - Άρης Σοϊλέδης: Ξεσπάει ο Σοϊλέδης για τα σχόλια για την Μαρία Αντωνά - «Όποιος πει ξανά ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου!»


Ποιος είδε τον Άρη Σοϊλέδη και δεν τον φοβήθηκε - Δείτε όλα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor για την Μαρία Αντωνά..

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε την Πέμπτη 10/11 ο Άρης Σοϊλέδης.




Ο πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχτηκε η σχέση του με την Μαρία Αντωνά, ενώ τόνισε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να αναφερθεί ξανά σε εκείνη.

«Πιστεύω ότι από πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι, έδειξα την ευαισθησία μου με την Μαρία και πόσο καλά είμαστε και ότι πάμε και για γάμο, και προσπάθησαν αθέμιτα να με χτυπήσουν εκεί γιατί είδαν πόσο ευαίσθητος είμαι στο κομμάτι της σχέσης μου. Κάθε φορά που μιλούσα για εκείνη, συγκινούμουν πάρα πολύ και θεώρησαν ότι είναι οκ να με χτυπήσουν εκεί», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Και πρόσθεσε: «Αυτό έχει τελειώσει για εμένα, η ζωή προχωράει και πρέπει να εξελισσόμαστε σαν άνθρωποι. Για εμένα που ήμουν εκεί και ήμουν μέρος του παιχνιδιού μπορούν να λένε ό,τι θέλουνε. Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να αναφέρεται στον σύζυγό μου, δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει το όνομα αυτής της γυναίκας γιατί για εμένα αυτή η γυναίκα είναι το παν. Όποιος αναφερθεί ξανά σε εκείνη και πει κάτι το οποίο είναι ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου».



«Μου μετέφεραν άλλοι πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Αντωνά, όσο ήμουν στο παιχνίδι. Εκείνη κράτησε την καλύτερη στάση και έκανε αυτό που θα έκανε ο καθένας για τον άνθρωπό του και για τη σχέση του», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.