Ads Top

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Στα «κόκκινα» η Ασημίνα στην πρεμιέρα Δάντη (vid)


«Φωτιά» στα κόκκινα η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο πλευρού του Χρήστου Δάντη - Δείτε φωτογραφίες και videos - Με ποιους διασκέδασε μαζί η Ασημίνα

Στο πλευρό του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (4/11) η Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Ο καλλιτέχνης έκανε πρεμιέρα στην Αυτοκίνηση με τον Λευτέρη Πανταζή και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί. Φυσικά από το νυχτερινό κέντρο δεν θα μπορούσε να λείπει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία για την έξοδό της αυτή επέλεξε να φορέσει μια κατακόκκινη βελούδινη ολόσωμη φόρμα!





Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv.gr, η Ασημίνα, διασκέδαζε όσο τραγουδούσε ο σύντροφός της και μάλιστα συνομιλούσε με όποιον της απήθυνε τον λόγο.

Και να ήθελε να περάσει απαρατήρητη αυτό ήταν απίθανο ενώ το ζευγάρι παρά τις φήμες χωρισμού, φαίνεται πως είναι καλύτερα από ποτέ.





Οι δυο τους μάλιστα παραχώρησαν και κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day όπου ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων:



«Δε θα έλεγα ότι ζηλεύω. Ζηλεύω στα θεμιτά πλαίσια. Βγαίνω και μόνος μου με τις φίλες της. Μου αρέσει να πηγαίνω σε νεανικά στέκια γιατί εκεί αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται με τη μουσική».

Δείτε το βίντεο που εξασφαλίσαμε από την έξοδο της Ασημίνας στην πρεμιέρα του Χρήστου Δάντη εδώ:





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.