Ads Top

Αποκάλυψη Σοϊλέδη για Σοφιάννα: Αυτή είναι η σχέση τους μετά το Survivor (vid)


Δείτε πως απάντησε ο Άρης Σοϊλέδης σε ερώτηση για την Σοφιάννα - Δείτε τι είχε πει για εκείνον η Σοφιάννα πριν λίγες ημέρες.. Τι έχει συμβεί παιδιά;
Πολλά είχαν ακουστεί κατά την παρουσία τους στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα κάποιοι από τους συμπαίκτες τους είχαν μιλήσει ανοιχτά και για… στενή σχέση.




Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να μην βρίσκεται σε κάποια ποδοσφαιρική ομάδα, ωστόσο… τρέχει συνεχώς, καθώς ετοιμάζεται για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως συζητάει και για το Survivor All Star.

Άλλωστε, ήταν από τους πρωταγωνιστές στον τελευταίο κύκλο, καθώς μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο αφού οι τηλεθεατές επέλεαξν στον τελικό τον Στάθη Σχίζα, ωστόσο αθλητικά ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του παιχνιδιού.



Ο Σοϊλέδης πάντως είχε απασχολήσει και για άλλους λόγους το τηλεοπτικό κοινό, καθώς όσο ήταν στο νησί είχε εμπλακεί σε κάποιους καυγάδες, είχε τιμωρηθεί για κάποιες… παρανομίες (είχε βρει κινητό και είχε επικοινωνήσει με Ελλάδα), ενώ υπήρξε και τεράστια φημολογία για τη σχέση του με τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Τα δύο παιδιά έκαναν παρέα στον Άγιο Δομίνικο και κάποιοι από τους συμπαίκτες τους On camera άφηναν υπονοούμενα για… ερωτισμό στον αέρα. Αμφότεροι είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά το γεγονός, ενώ πλέον δεν κάνουν ούτε παρέα.



Πρόσφατα η Σοφιάννα απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Σοϊλέδη, ενώ ο ποδοσφαιριστής όντας καλεσμένος χθες στην πρωινή εκπομπή του OPEN, σε ερώτηση με ποιους παίκτες από το Survivor που έχει ακόμα επαφή, δεν ανέφερε το όνομα της πρώην, όπως φαίνεται, φίλης του!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.