Ads Top

Survivor - Tάκης Καραγκούνιας: Ξέσπασμα Καραγκούνια για δήλωση Σοϊλέδη - «Είναι αισχρό και απάνθρωπο αυτό που είπε ο Άρης Σοϊλέδης» (vid)


Δείτε τι είπε ο Σοϊλέδης και έφτασε τον Τάκη Καραγκούνια να ξεσπάσει ξανά - Δείτε όλα όσα ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor για τον πατέρα του..

O Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day και αναφέρθηκε στο Survivor all Star και για ακόμα μία φορά ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη λέγοντας ότι τον ενόχλησε μία δήλωσή του σχετικά με την κηδεία του πατέρα του.

Αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Κάποιος είπε ότι ήθελε να πληρώσει την κηδεία του πατέρα μου. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό έτσι για τα λόγια του αέρα. Δεν έχω ανάγκη να κάνει κάποιος την κηδεία του πατέρα μου. Ο Άρης Σοϊλέδης το είπε. Ήταν πολύ αισχρό αυτό που είπε. Δε ξεχνιέται. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξεχνιούνται.»!

Και συνέχιεσε λέγοντας: «Εγώ απλά τότε έψαχνα να βρω τρόπο και είπα ότι δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα στην πατρίδα και αν υπάρχει τρόπος να συνεισφέρω κι εγώ με κάποιο τρόπο οικονομικά στην οικογένειά μου για τα έξοδα κηδείας του πατέρα μου. Και γύρισε και είπε ότι μου έκανε χάρη; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Που ζούμε; Είναι πολύ αισχρό αυτό που είπε. Είναι απάνθρωπο»!






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.