Ads Top

Survivor - Τζέιμς Καφετζή: Αποκάλυψη Καφετζή για Survivor All Star - «Μου έχουν κάνει μήνυση και...»


Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε τα πάντα για το Survivor All Star - Θα πάει; Ποιος είναι ο λόγος που του έγινε μήνυση τελικά
Ο Τζέιμς Καφετζής είναι από τους ανθρώπους που δεν μασάνε τα λόγια τους και το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Ο ίδιος με ειλικρίνεια εξομολογήθηκε τον λόγο που δεν θα το δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.




Τα 26α γενέθλιά του γιόρτασε ο Τζέιμς Καφετζής παρέα με συγγενείς και φίλους και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο πάρτι και κατέγραψε τα πάντα.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor παραχώρησε δηλώσεις, απαντώντας μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

«Εγώ δεν θα πάω στο Survivor All-Star, αλλά θα γίνει. Μου έχει γίνει μήνυση από την Ατζούν Media. Είναι κάτι που δεν έχει λυθεί, αλλά όλα λύνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σε περίπτωση απόσυρσης της μήνυσης, να τον δούμε τελικά να παίρνει μέρος στο show.



Παράλληλα, ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε και για τον Τριαντάφυλλο:«Από το Survivor o Τριαντάφυλλος είναι ο μοναδικός που έχω κρατήσει καλές επαφές. Μιλάμε αρκετά συχνά. Μιλάμε μαζί περισσότερο απ’ όσο μιλούσαμε με την πρώην κοπέλα μου».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.