Ads Top

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η κόντρα με Κατσούλη για Survivor, ο Γιάννης Σμαραγδής και ο super star των ημερών (vids)


Πώς ο Ντάνος έφτασε να γίνει πρώτη είδηση τις τελευταίες ημέρες, τι έχει συμβεί και ο Γιώργος Αγγελόπουλος επανήλθε τόσο δυναμικά στο προσκήνιο..
Τις τελευταίες εβδομάδες, το όνομά του φιγουράρει παντού και σχολιάζεται όσολίγα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από νικητής του «Survivor» έχει μετατραπεί στοπιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικά πρόσωπο των ημερών.




Έχοντας ανοίξει πολλά μέτωπα, «πρωταγωνιστεί» στον τηλεοπτικό κυκεώνα τόσο για το θέμα του «Survivor All Star» όσο και για τον «πόλεμο» με τον Γιάννη Σμαραγδή.

Κεφάλαιο 1: Τελικά, θα βρεθεί στο «Survivor»;

Ο νικητής του «Survivor», 2017, είναι από τα πρόσωπα που ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει… σαν τρελός! Η πρόταση έχει γίνει, ωστόσο εκείνος φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Στις τελευταίες του δηλώσεις, εμφανίστηκε ενοχλημένος αναφέροντας: «Δεν καταλαβαίνω, ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και σας λέω αυτή τη στιγμή πως είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, να πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι. Για ποιο λόγο; Εντάξει, σίγουρα είμαι ο πρώτος που ασπάζομαι ότι ήταν ένα πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχα και με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα πολύ γι’ αυτά τις ταινίες. Προσωπικά τα θεωρώ πολύ σημαντικά κι ας μείνουμε σε αυτά».

Πάντως, το κεφάλαιο «Survivor» δεν φαίνεται να έχει κλείσει αφού η συμμετοχή του με έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν του παίκτη… έχει το δέλεαρ της!



Κεφάλαιο 2: Ντάνος Vs Σάκη Κατσούλη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σάκης Κατσούλης, μιλώντας σε κάμερες, είπε για τον Ντάνο πως «δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος».

O νικητής του πρώτου «Survivor» δεν άφησε ασχολίαστες τις συγκεκριμένες δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πρώτο που μου βγαίνει είναι Κύριε ελέησον. Συγγνώμη με όλο το σεβασμό σε αυτό το οποίο λέω, δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό αυτών των λεγομένων και των δηλώσεων. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το παιδί, ο Σάκης Κατσούλης, ανοίγει εμμέσως ένα διαφορετικό διάλογο. Ούτε τον γνωρίζω, ούτε με γνωρίζει προσωπικά. Δεν συνηθίζω να μιλώ για ανθρώπους, που δεν γνωρίζω προσωπικά γιατί δεν γνωρίζω το σκεπτικό τους».



Κεφάλαιο 3: Τα fake news και ο Γιάννης Σμαραγδής

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να προσπαθεί να χαράξει τη δική του πορεία στο χώρο της υποκριτικής, όμως σίγουρα ο Γιάννης Σμαραγδής δεν θα τον επέλεγε για την ταινία που ετοιμάζει για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» διέψευσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Ντάνος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη. «Πριν από 3 χρόνια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει στο γραφείο μου με μια φίλη μου δημοσιογράφο για να τον συμβουλεύσω για την υποκριτική. Του είπα να πάει να διορθώσει τη φωνή του, γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική.

Έκτοτε, αυτός έκανε διάφορες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, τηλεφωνικές και κάποια μηνύματα στα οποία δεν ανταποκρίθηκα με κανένα τρόπο». «Όταν βγήκε αυτό το δημοσίευμα, πήρα τη δημοσιογράφο και της είπα “Τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να βγει να το διαψεύσει”», πρόσθεσε.

«Με θλίψη αλλά και κατάπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα σε διάφορα sites ότι για την ταινία Καποδίστριας, που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, με παραγωγό την Αλέξανδρος Φιλμ, τον ρόλο του μεγάλου ήρωα της εθνικής μας παλιγγενεσίας, που θυσιάστηκε για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, του Αλέξανδρου Υψηλάντη, θα υποδυθεί ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ντάνος Αγγελόπουλος. Όπως ο καθένας μπορεί να φανταστεί, πρόκειται για fake news και στη χειρότερη περίπτωση μια απρεπή πράξη του εμπλεκομένου. Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον ρόλο του ήρωα Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει ήδη επιλεγεί από τον σκηνοθέτη Έλληνας ηθοποιός μεγάλης κλάσης», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Οι δηλώσεις συνεχίστηκαν από πλευράς Γιάννη Σμαραγδή, με τον σκηνοθέτη να αναφέρει: «Τα παιχνίδια αυτά μακριά από τις ταινίες τις δικές μου. Προσπάθησαν να επιβάλουν τον κύριο Αγγελόπουλο και να παίξει τον Υψηλάντη». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει αρκεστεί μόνο στο να δηλώσει ότι λυπάται για την εξέλιξη της κατάστασης, ενώ μιλώντας στο «Καλύτερα δε γίνεται!» είπε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον Καποδίστρια… Εγώ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση. Με όλο τον σεβασμό στον κ. Σμαραγδή, δεν καταλαβαίνω γιατί τοποθετείται για εμένα ενώ εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ γι αυτό».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.