Ads Top

Survivor Spoiler 19/11: Η ανάρτηση που «πρόδωσε» τη συμμετοχή της Σταυρούλα Χρυσαείδη στο Survivor All Star (pic)


Δείτε την ανάρτηση που... κατέβασε αμέσως η Σταυρούλα Χρυσαείδη..

Acun Medya και πρώην παίκτες του Survivor εξακολουθούν να βρίσκονται σε συζητήσεις ενόψει του Survivor All Star που έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον επόμενο μήνα. Τι συμβαίνει με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή;




Το Survivor All Star είναι τελικά γεγονός και ο νέος επετειακός κύκλος του reality επιβίωσης έρχεται προσεχώς μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με την ημερομηνία της πρεμιέρας να έχει ήδη ανακοινωθεί.

Η εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί και ο ΣΚΑΪ συνεχίζουν τις συναντήσεις με τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού και αν και λίγα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για το ποιοι τελικά θα βρεθούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες είτε μέσω δηλώσεών τους είτε με αναρτήσεις τους στα social media "μαρτυρούν" τις διαθέσεις τους.



Ανάμεσα σε αυτούς και η αθλήτρια στίβου και πρώην παίκτρια του Survivor Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να γυμνάζεται και συγκεκριμένα να κάνει με τον πρώην συμπαίκτη της Νίκο Γιάννη προπόνηση στους στόχους.

Αν και φαινομενικά το συγκεκριμένο βίντεο δεν μαρτυρά κάτι, η ίδια λίγο μετά το κατέβασε από τον λογαριασμό της καθώς ίσως να "πρόδιδε" τη συμμετοχή της στο Survivor All Star. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του NEWS 24/7 η ίδια έχει κάνει αρκετά ραντεβού με την Acun Medya και είναι μέσα στα ονόματα που θέλουν.

Στιγμιότυπο από το βίντεο που δημοσίευσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.