Ads Top

Survivor Spoiler 18/11: «Μπαίνει ο Ντάνος!» - Πρόταση Ατζούν στον πιο «μισητό» παίκτη Survivor


Ανατροπή με το Survivor All Star - Δείτε σε ποιον έχει κάνει πρόταση ο Ατζούν, τι ισχύει με Ντάνο τελικά..

Οι πληροφορίες για την απόλυτη ανατροπή με Γιώργο Αγγελόπουλο και ποιον παίκτη που δεν ήθελε να βλέπει το τηλεοπτικό κοινό, θέλει να στείλει ξανά στο νησί ο Τούρκος παραγωγός;




Πολλά είναι τα ονόματα των πρώην παικτών που δέχτηκαν πρόταση για να συμμετέχουν στο Survivor All Star το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Ιανουαρίου. Ωστόσο δεν απάντησαν όλοι θετικά.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μεταξύ αυτών που είπαν «όχι» στο φετινό Survivor είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Τριαντάφυλλος, ο Βαλάντης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Ειρήνη Κολιδά, ο Γιωρίκας Πηλίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.



Σημειώνεται ότι κάποιοι από αυτούς μπορεί να είπαν αρχικά “όχι”, ωστόσο όλα μπορούν να ανατραπούν καθώς οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής συνεχίζονται. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται κάποια από τα παραπάνω ονόματα να βρεθούν τελικά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, στην εκπομπή του MEGA μετααφέρθηκε η πληροφορία ότι ο "Ντάνος" τελικά θα πάει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει καλή πρόταση και στον τραγουδιστή Βαλάντη, ο οποίος στο προηγούμενο πέρασμά του δημιούργησε κόντρες με τους συμπαίκτες και παράλληλα επικρίθηκε όσο λίγοι από το τηλεοπτικό κοινό!





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.