Ads Top

Survivor Spoiler 11/11: Το συμβόλαιο 34 σελίδων Σάκη Κατσούλη για All Star - Ο όρος που δεν έβαλε (vid)


34 σελίδες είναι το συμβόλαιο του Σάκη Κατσούλη για να πάει στο All Star Survivor - Δείτε ποιον όρο δεν έβαλε μέσα γιατί...στον Ατζούν δεν βάζεις όρους όπως λέει και ο ίδιος..

To Survivor All Star έρχεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά μας και ένα από τα πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν θα δούμε σίγουρα και φέτος στις πίστες του Αγίου Δομίνικου, θα είναι ο Σάκης Κατσούλης καθώς και η αγαπημένη του σύντροφος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.




Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του καθώς και στη συζήτηση που έκανε με την εταιρεία παραγωγής αλλά και στο συμβόλαιό του.


Η αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη για το Survivor All Star



«Δεν βάλαμε όρο με τη Μαριαλένα να μπούμε μαζί. Στην Acun Medya και τον Ατζούν δεν χωράνε όροι. Μόνο το πρώτο ραντεβού κάναμε μαζί. Είναι τεράστιο το brand name για να ανέχεται όρους. Πας εκεί, υπογράφεις ένα συμβόλαιο 34 σελίδες, υπέρ της παραγωγής πάντα, στην τηλεόραση είστε ξέρετε τι συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.


Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Survivor All Star





Πολλά ακούστηκαν, ακόμα πιο πολλά γράφτηκαν, ωστόσο την αλήθεια για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star, την έχει αποκλειστικά το tv-24.gr! Η αγωνία του κοινού είναι μεγάλη μιας και όλοι περιμένουν να δουν τι έχει ετοιμάσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για φέτος.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει ήδη καταφέρει να συμφωνήσει με μεγάλα ονόματα (δείτε εδώ τους 6 άντρες που έκλεισαν), ενώ ακόμα έχει πολλούς άσσους στο μανίκι του, τους οποίους δεν θα αποκαλύψει μέχρι την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

Χαρακτηριστικά, το Survivor All Star θα κάνει πρεμιέρα μετά τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα, στις 8 Ιανουαρίου! Τις πληροφορίες του tv-24.gr, επιβεβαίωσε μάλιστα πριν από λίγη ώρα και η εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΪ.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.