Ads Top

«Υπέγραψε και ούτε οι μισοί δεν θα μπουν...» - Αποκάλυψη Κώστα Παπαδόπουλου για Survivor All Star


Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του Survivor All Star - Δείτε τι αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος που διέπρεψε στα εργομετρικά..

Σε ένα σχεδόν μήνα το survivor all stars ξεκινά και ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος συμμετείχε σε προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι ευελπιστεί να μπει στο παιχνίδι και παραδέχεται πως περιμένει πως και πως να πάει στον Άγιο Δομίνικο.




Ο Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε: «δεν μπορώ να πω πολλά για το Survivor All Star γιατί είναι λεπτή η θέση μου. Πήγαμε για ένα καφεδάκι, ήπιαμε το καφεδάκι μας και θεωρώ πως ήμουν πάρα πολύ καλός στον καφέ. Πήγε καλά, πιστεύω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου και όλα κομπλέ. Προετοιμάζομαι έναν χρόνο τώρα».

Και πρόσθεσε ο ζαχαροπλάστης: «Πήγαινα και κολυμπούσα πήγαινα στο γυμναστήριο, έκανα τρέξιμο… Δηλαδή το περιμέναμε ότι θα γίνει κάποτε το Survivor All Star και είμαι πολύ τυχερός που θα μπορέσω να… Μακάρι να μπω, μακάρι να μπορέσω»!



Και κατέληξε: «Έχουμε υπογράψει πάρα πολλοί αλλά το θέμα είναι ποιος θα μπει. Ούτε οι μισοί δεν θα μπουν από αυτούς που έχουν υπογράψει. Η αίσθηση μου, όμως, λέει ότι είμαι καλά».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.