Ads Top

«Με ενοχλεί γιατί...»: «Κόλαφος» ο Γιώργος Λιανός για Ντάνο και Survivor All Star (vid)


Δεν μάσησε τα λόγια του ο Γιώργος Λιανός - Ο παρουσιαστής του Survivor ξεκαθάρισε την θέση του σε σχέση με όσα γίνονται με τον Ντάνο το τελευταίο διάστημα..

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε τη θέση του




Ο Γιώργος Λιανός με αφορμή τη νέα σεζόν του The Voice αλλά και τις προετοιμασίες για το Survivor All Star μίλησε στην κάμερα του Open και στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ντάνου μετά την αποκάλυψή του πως δεν θα συμμετάσχει ως παίκτης στο Survivor All Star.

«Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε λεγόμενα άλλων, δεν είναι η δουλειά μου αυτή, έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο στο project και γενικά δεν θέλω να παίρνω θέση, θέλω να μένω ουδέτερος γιατί το παιχνίδι ξεκινάει εκεί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.



Και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να παραμένω αμέτοχος, δεν είναι αν τον θέλω εγώ στο παιχνίδι, είναι τι μπορεί να συντονιστεί και τι μπορεί να επιτευχθεί», τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Για τις αμοιβές αλλά και τις σχέσεις του με τους παίκτες του Survivor ο παρουσιαστής έδωσε ξεκάθαρη απάντηση: «Αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να σχολιάσω, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Η πρώτη κίνηση που κάνω πριν προσγειωθούμε στο νησί είναι να μιλήσω με τους παίκτες στο αεροπλάνο, με κάποιους μπορεί να γνωριζόμαστε. Με το που πατήσουμε το πόδι μας στο νησί, κρατάω τις ίδιες αποστάσεις απ’ όλους», είπε ο Γιώργος Λιανός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.