Ads Top

«Βόμβα» με επιθετικό από Super League ετοιμάζει ο Άρης!


Δείτε ποιον επιθετικό θέλει να φέρει ο Καρυπίδης τον Γενάρη στον Άρη..

Υπάρχει σχεδόν οριστική συμφωνία!

Καρυπίδης: Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμεναν στον Άρη.




Τρείς αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμεναν στον Άρη.

Οι Κίτρινοι και με τον Άλαν Πάρντιου στην άκρη του πάγκου τους δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τη βαθμολογική συγκομιδή που θα ήθελαν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν μείνει 16 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μια θέση που ας μη ξεχνάμε ότι την είχε θέσει σαν ένα από τους στόχους της χρονιάς ο Θεόδωρος Καρυπίδης.



Μία από τις αιτίες που έχει βρεθεί ο Άρης σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση είναι και η επιθετική δυστοκία. Είναι κοινώς αποδεκτό, ότι η ομάδα του Πάρντιου παράγει ευκαιρίες, αλλά λείπει εκείνος ο παίκτης που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η απόκτηση φορ είναι μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Άρη τη χειμερινή περίοδο. Ήδη οι Θεσσαλονικείς έχουν εντοπίσει τον πρώτο στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από έναν παλιό τους γνώριμο.



Ο λόγος τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Αφρικανός φορ, βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στον Ολυμπιακό,που ψάχνει και εκείνος ομάδα να τον δώσει. Ο Άρης γνωρίζοντας την κατάσταση έχει ήδη προσεγγίσει τον Καμαρά ώστε να τον φέρει στο Βικελίδης τον Γενάρη. Η περίπτωσή του φαίνεται να είναι σε πολύ καλό δρόμο καθώς και ο ίδιος ο Καμαρά φαίνεται σιγά σιγά να πείθεται ώστε να επιστρέψει.

Το(κοντινό) μέλλον θα δείξει εάν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.