Ads Top

Τεράστια κουζίνα, χλιδάτη κρεβατοκάμαρα: Σπάνια πλάνα από την βίλα Τατιάνας Στεφανίδου - Νίκου Ευαγγελάτου στην Κηφισιά (pics)


Ένα μεγαλοπρεπές ανάκτορο, σπάνια πλάνα από εσωτερικό της βίλας του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου..

Η υπέροχη βίλα στην Κηφισιά, με την τεράστια κουζίνα και τη χλιδάτη κρεβατοκάμαρα




Το πιο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης, η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο έχουν χτίσει το σπίτι των ονείρων τους στην Κηφισιά με την παρουσιάστρια να μοιράζεται συχνά στα social media τις αγαπημένες γωνίες του σπιτιού της.

Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια, με τα παιδιά τους. Οι διάσημοι γονείς έχουν αποκτήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πρόκειται λοιπόν για τον Νικόλα Ευαγγελάτο και τη Λυδία Ευαγγελάτου.



Η παρουσιάστρια της τηλεόρασης του «Alpha» διαθέτει έναν πάρα πολύ ισχυρό λογαριασμό στο Instagram. Ο λογαριασμός της Τατιάνας Στεφανίδου απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες followers,. Αυτό είναι πολύ λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως η ίδια αναρτά συχνά φωτογραφίες.

Έτσι, η Τατιάνα Στεφανίδου παραμένει ιδιαίτερα ενεργή, ενώ παράλληλα φροντίζει να ενημερώσει και τους ακολούθους της. Εκτός από την αισθητική και το γούστο της όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές και τα outfits που επιλέγει, στο account της μπορούμε να δούμε και τον τρόπο με τον οποίο έχει διακοσμήσει το σπίτι της οικογένειας.


Φωτογραφίες από το σπίτι της







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.