Ads Top

Χριστίνα Μπόμπα: Θύελλα αντιδράσεων για το ρούχο της σε νυχτερινή έξοδο (pics)


Θύελλα αντιδράσεων στο Instagram για το ρούχο που επέλεξε να φορέσει - Δείτε τα αρνητικά σχόλια που προέρχονται κυρίως από γυναίκες..

Μία ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.




Για άλλη μια φορά, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων για το γεγονός ότι πόζαρε στον φακό με αποκαλυπτικό μπούστο!

Ωστόσο ήταν πολλές και οι κυρίες που την υποστήριξαν με τα σχόλιά τους και θέλησαν να την υπερασπιστούν γράφοντας κάτι καλό για εκείνη δημόσια.

«Μερικές που βγάζετε χολή για το πώς ντύνεται εσάς τη σας νοιάζει αναρωτιέμαι;; Έχει σωματάρα και φοράει ότι θέλει.. και της σας πείραξε το μπλουζάκι;; Ένα τοπ είναι πολύ ωραίο για βραδινή έξοδος... από κει φαίνεσαι αν είσαι καλή μάνα ή όχι;; Απ' τό ντύσιμο;;», γράφει χαρακτηριστικά μια κυρία.



Ενώ μια άλλη σημειώνει κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα: «Ντροπή να υπάρχουν τέτοια σχόλια και ειδικά από γυναίκες, εδώ μέσα! Αίσχος! Σας αφορά τι θα φορέσει η κάθε κοπέλα; Θα σας άρεσε να τα έγραφαν σε εσάς αυτά;

Ή επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο "καλά να πάθει";; Και γενικά αν δεν μπορείτε να πείτε μια καλή κουβέντα, μην μιλάτε καθόλου καλύτερα, θα σας βοηθήσει και στις ζωές σας αυτό...».

Δείτε τα σχόλια στην παρακάτω photo gallery:






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.