Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Μάνος Δασκαλάκης: Πάτρα: «Αγνοείται η τύχη» του Μάνου Δασκαλάκη - Αγνώpιστη η Ρούλα Πισπιρίγκου 7 μήνες μετά (vid)


Πού μένει και τι κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης σήμερα - Πού τον είδαν πριν λίγες ημέρες - Εντελώς αλλαγμένη στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή - Αλλαγμένες η μητέρα και η αδερφή της - Πού μένει και τι κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης




Πλέον έχουν περάσει 7 μήνες από τη σύλληψη και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Το θρίλερ στην Πάτρα είναι σε εξέλιξη από τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο θα έχει κι άλλα επεισόδια, αφού εκκρεμεί η δίκη της κατηγορούμενης, η εικόνα της οποίας δεν έχει πια καμία σχέση με όσα είχαν συνηθίσει οι κάτοικοι της Πάτρας.

Σύμφωνα με την εκπομπή "T-live" του Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στη φυλακή και είναι πλέον εμφανώς αλλαγμένη. Έχει αδυνατίσει πολύ και αδιαφορεί για την εξωτερική της εμφάνιση, αφήνοντας άβαφα τα μαλλιά της.



Οι μόνες που την επισκέπτονται στη φυλακή είναι η μητέρα της και η αδελφή της, οι οποίες, όπως δηλώνουν στην εκπομπή κάτοικοι στην Κάτω Αχαγιά, βγαίνουν ελάχιστα από το σπίτι τους. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, σήμερα, τίποτα στην εμφάνισή τους δεν θυμίζει τις άλλοτε περιποιημένες γυναίκες, τη μητέρα και την αδελφή της κατηγορουμένης, που συνήθιζαν να επισκέπτονται τακτικά το κομμωτήριο και να είναι πάντα προσεγμένες.


Τι κάνει, άραγε, ο Μάνος Δασκαλάκης;





Όσο για τον πατέρα των τριών κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη, κανείς δεν γνωρίζει πού μένει μόνιμα πλέον, αλλά και αν έχει καταφέρει να βρει δουλειά μετά τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του και τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών του που ήρθαν στο φως. Κάποιοι λένε ότι τον έχουν δει στην περιοχή Αραχωβίτικα της Πάτρας.

Άλλοι λένε ότι προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του μακριά από τον τόπο όπου χάθηκαν τα τρία αγγελούδια. Ωστόσο, δεν ξεχνά ποτέ τη μεγαλύτερη κόρη του. Στο κοιμητήριο των Συχενών όπου βρίσκεται ο τάφος της, υπάρχουν μπαλόνια και καινούρια αρκουδάκια, γεγονός που μαρτυρά ότι κάποιος επισκέπτεται το μνήμα της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στον Alpha, στο κοιμητήριο των Συχενών πριν από δύο ημέρες εμφανίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αντίθετα, στο 1ο Κοιμητήριο της Πάτρας, εκεί όπου βρίσκονται οι τάφοι της Μαλένας και της Ίριδας, αν και το καντήλι είναι αναμμένο, κανείς δεν έχει δει κάποιον συγγενή των παιδιών.


Εικόνα εγκατάλειψης στο σπίτι της οικογένειας



Εικόνα εγκατάλειψης και στο σπίτι της οικογένειας όπου κάποτε έσφυζε από ζωή. Εδώ και μήνες έχει περάσει στα χέρια των συγγενών της εκλιπούσας σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, που ψάχνουν να βρουν αγοραστή για να αποπληρώσουν τα χρέη και τα βάρη του ακινήτου.

Οι γείτονες του ζευγαριού είναι ακόμη σοκαρισμένοι και περιμένουν τις δικαστικές εξελίξεις.


Αλέξης Κούγιας: Η μητέρα είναι εξαιρετικά καταβεβλημένη



Ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορουμένης μίλησε στο T-live και, μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι εξαιρετικά καταβεβλημένη, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που με τη δική του βοήθεια, αλλά και των συνεργατών του, στέκεται στα πόδια της. Ακόμη, όπως έκανε γνωστό, ζήτησε να απαγορευτεί η δημοσιοποίηση φωτογραφιών της πελάτισσάς του και των αείμνηστων παιδιών της.


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.