Ads Top

Χαμός στο Πρωινό Μας: Τσακωμός on air Έλενας Χριστοπούλου-Αφροδίτης Γραμμέλη για Τσαλίκη και Γκουντάρα (vid)


«Συγγνώμη, θα μου βάλεις χέρι επειδή είμαι με τον Τσαλίκη;» - Δείτε πως αντέδρασε η Φαίη Σκορδά στον τσακωμό των δύο συνεργάτιδων της..

Απίστευτη ένταση στο Πρωινό Μας με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα!

Η Ελένα Χριστοπούλου, που είναι στο πάνελ της εκπομπής της Σκορδά είπε: «Εγώ τον Τσαλίκη τον βρήκα πάρα πολύ παντελονάτο και ειλικρινή. Και νομίζω ότι έχει φάει μεγάλη αποχή σεβασμού από το ζευγάρι. Δεν είδα σεβασμό στον Γιώργο Τσαλίκη από το ζευγάρι. Είμαι team Τσαλίκης ξεκάθαρα».




Και η Αφροδίτη Γραμμέλη της είπε: «Έχεις ακούσει την πλευρά του Γρηγόρη και της Ναταλί; Τους έχεις μιλήσει;»!

Και η Έλενα τόνισε: «Συγγνώμη, θα μου βάλεις χέρι επειδή είμαι με τον Τσαλίκη; Δεν κατάλαβα. Ο άνθρωπος μίλησε ειλικρινά».



Με την Αφροδίτη Γραμμέλη να απαντά: «Όχι, σε ρωτάω επειδή βλέπω ότι είσαι πολύ κατασταλαγμένη, δείχνεις ότι έχεις μιλήσει με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί. Έθιξε ένα θέμα που αφορά τον ίδιο προσωπικά. Βγάζουμε τα κανάλια και τις παραγωγές από τη μέση. Είναι θέμα καναλιού και εκπομπής, για το Big Brother. Ο Γιώργος έχει ένα παράπονο που το έχει εκφράσει δημόσια –όπως είπε ο ίδιος- 200 φορές. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει δημόσια να βγαίνεις και να λες το παράπονό σου για ανθρώπους που από την αρχή θα μπορούσες να έχεις πάρει ένα τηλέφωνο ότι “υπάρχει ένα ηθικό ζήτημα και να το λύσουμε”. Στον Γιώργο αναγνωρίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Το έχω πει και στον παροξυσμό των δηλώσεων τότε. Ας το λύσουν όμως μεταξύ τους. Είναι αμαρτία να το ζούμε αυτό το έργο 1,5 χρόνο»!

Δείτε το απόσπασμα:






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.