Ads Top

Ξανθά μαλλιά και γυμνασμένος: Δες πως είναι σήμερα o Μάριος Πρίαμος 5 χρόνια μετά το Survivor (pics)


Άλλος άνθρωπος ο Μάριος Πρίαμος.. Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Ντάνος.. Πανέτοιμος για το Survivor All Star 
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν από τους κορυφαίους παίκτες, που έχουν εμφανιστεί στο Survivor, έχοντας καταφέρει μάλιστα στον πρώτο κύκλο να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου και πήρε τη δεύτερη θέση.




Ο Μάριος έκτοτε έχει κάπως εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και παραχωρεί σχετικά λίγες συνεντεύξεις, σε πολλές από τις οποίες «θάβει» το Survivor, ωστόσο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή και τις δουλειές του.


Εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει βέβαια πολύ, παρόλο που έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που τον γνωρίσαμε στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο τον βλέπουμε φανερά πιο ανανεωμένο, γυμνασμένο και με τέλειο στυλ, με κοιλιακούς και πιο ξανθά μαλλιά

Πώς είναι σήμερα ο Μάριος Πρίαμος 5 χρόνια μετά το Survivor






Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μέσα στο παιχνίδι


Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την συμμετοχή του στο Survivor, παραχώρησε ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και στο πρόβλημα που είχε με την υγειά του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που πέρασε 12 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε σε όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Όπως έκανε γνωστό, είχε επικοινωνία με την μητέρα του για 30 μόνο δευτερόλεπτα. «Την πήραν τηλέφωνο να της μιλήσω 3 μέρες μετά το ατύχημα, λίγες ώρες πριν προβληθεί το επεισόδιο. Είχα φύλακα 24 ώρες το 24ωρο και δεν έτρωγα κανονικό φαγητό. Έτρωγα ρύζι όπως έτρωγαν όλοι στην παραλία. Δεν έτρωγα κάτι άλλο. Φούσκωσα από τις κορτιζόνες».



Επίσης, αναφέρθηκε στο λόγο που επέλεξε να επιστρέψει στον στίβο μάχης με σπασμένα πλευρά: «Νόμιζα ότι τρύπησαν οι πνεύμονές μου», τόνισε μεταξύ άλλων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.