Ads Top

My Style Rocks Spoiler: Αυτή η τραγουδίστρια είναι φαβορί για παρουσιάστρια


Επιλογή έκπληξη από τον ΣΚΑΪ - Δείτε ποια τραγουδίστρια αναλαμβάνει το My Style Rocks..

My Style Rocks Spoiler: Αυτή η τραγουδίστρια είναι φαβορί για παρουσιάστρια

Τα ονόματα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή




Το «My Style Rocks» μετά από δύο χρόνιας απουσίας, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα είναι πιο ανανεωμένο από ποτέ

Tο «My Style Rocks» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και οι συζητήσεις για την παρουσιάστρια, καθώς και για την κριτική επιτροπή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για την παρουσίαση του show είναι αυτό της Ζόζεφιν. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» και την Αφροδίτη Γραμμέλη, η τραγουδίστρια συζητά για την παρουσίαση του, χωρίς ακόμη να είναι κάτι σίγουρο.



Οσο για την κριτική επιτροπή του show, από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι ο Λάκης Γαβαλάς, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι guest κριτής. 

Επίσης, επί τάπητος έχουν τεθεί τα ονόματα των Αγγελου Μπράτη, Δημήτρη Σκουλού, Στέλιου Κουδουνάρη, καθώς και εκείνα των Σοφίας Χατζηπαντελή και Βίκυς Κουλιανού.

Το κανάλι προς το παρόν δεν έχει αναφέρει κάτι για τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα.



Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη (15/11) το απόγευμα, ο σταθμός αναφέρει: «Το My Style Rocks επιστρέφει στον ΣΚΑΪ! Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται με φόρα και φαντασία, ξανά στις οθόνες μας. Προσωπικότητες με νέες ιδέες και τολμηρή fashion άποψη, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και μία θέση στο χώρο της μόδας. Το casting του My Style Rocks ξεκίνησε! Έλα να κατακτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.