Ads Top

Πάρθηκε η απόφαση: Τέλος το MasterChef από το STAR


Ποια είναι η οριστική απόφαση του STAR - Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα λίγο πριν αρχίσει ο 7ος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής..

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η παραγωγή του MasterChef, καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο 7ος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής στο Star.




Το MasterChef 7 ξεκινά γυρίσματα την ερχόμενη βδομάδα και το πρόγραμμα θα προβληθεί στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή από τη νέα χρονιά.

Η επιτυχημένη συνταγή της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, θα παραμείνει ίδια, ωστόσο, ο κύκλος αυτός ενδέχεται να είναι και ο τελευταίος.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Happy Day", οι αιτήσεις συμμετοχής για το MasterChef 7 δεν είναι ούτε πολλές ούτε ενδιαφέρουσες, ενώ το κανάλι βλέπει πως, ούτως ή άλλως, η μυθοπλασία είναι εκείνη που "τραβάει" περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το Star δεν έχει σκοπό να αφήσει τα δικαιώματα του προγράμματος, θα τα κρατήσει και ενδέχεται να το "παγώσει" και να το επαναφέρει στο μέλλον.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.