Ads Top

Love Island Spoiler 5/11: Αυτό το ζευγάρι κερδίζει τις 50.000 ευρώ!


Μεγάλο spoiler - Απόψε ο μεγάλος τελικός του Love Island - Δείτε ποιο ζευγάρι κερδίζει τις 50.000 ευρώ
Ένα ριάλιτι αγάπης και έρωτα φτάνει στο τέλος του… Οι Islanders επιστρέφουν στη “μαμά πατρίδα” αφήνοντας πίσω τους μια βίλα που φιλοξένησε γέλια, ίντριγκα και πολλά μπουγελώματα στην πισίνα.




Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε πώς το ελληνικό κοινό δε θα αγκαλιάσει με ιδιαίτερη τρυφερότητα το νέο εγχείρημα του ΣΚΑΙ καθώς οι άνθρωποι που μπήκαν στο ριάλιτι δεν αντικατοπτρίζουν πρόσωπα της καθημερινότητας, αλλά εν δυνάμει instagrammers και tik tokers με κοιλιακούς.

Στο Twitter έγινε χαμός καθώς οι ατάκες “πεσίματος” αλλά και ο τρόπος προσέγγισης ανάμεσα στα ζευγάρια δεν “πούλησε” και οι παίκτες προσπάθησαν προκαλέσουν μια υποτυπώδη ίντριγκα αλλά δεν…



Ωστόσο, υπάρχει ένα ζευγάρι το οποίο κατάφερε από την αρχή να δημιουργήσει στο κοινό την “ελπίδα” πώς μπορεί να υπάρξει μια σχέση μέσω ενός ριάλιτι και είναι αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό υπέρ τους για τη νίκη στον τελικό.

Ο Αλέξανδρος Κώτσης και η Χριστίνα Μητσάκου είναι το ζευγάρι που έχει δείξει από την αρχή μέχρι το τέλος πως είναι “δεμένοι” και παρόλο που ο “φίλος” της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είχε κάποιες… εκρήξεις κατά τη διάρκεια των ραντεβού, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.



Οι δυο παίκτες που γνωρίστηκαν στο Love Island, αναμένεται να είναι και οι νικητές του ριάλιτι… Εκτός και αν γίνει η ανατροπή και δούμε δυο διαφορετικά πρόσωπα να κερδίζουν.

Μέχρι στιγμής, είναι στην πρώτη θέση Κώτσης – Μητσάκου και περιμένουμε τον μεγάλο τελικό το Σάββατο 5 Νοεμβρίου για την επιβεβαίωση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.