Ads Top

Love Island Τελικός: Έκπληξη! Αυτοί είναι οι νικητές των 50.000 ευρώ


Μεγάλη έκπληξη! Ανατροπή με το έπαθλο, δείτε ποιοι νίκησαν τελικά, τι ανακοίνωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου..

Στο σημερινό επεισόδιο (5-11) του ριάλιτι αγάπης, παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό, με την Μαρία και τον Αργύρη να κατακτούν τη νίκη και ως αποτέλεσμα να κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ!

Τα τέσσερα ζευγάρια πέρασαν τις τελευταίες τους στιγμές στη βίλα του Love Island στην Τενερίφη και φυσικά τους περίμεναν μεγάλες εκπλήξεις.




Στον μεγάλο τελικό του Love Island που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου, είδαμε ότι τα συναισθήματα μεταξύ των τεσσάρων ζευγαριών ήταν στο κόκκινο. Τα ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και το τέλος και να διεκδικήσουν τη νίκη ήταν ο Γιώργος και η Αναστασία, η η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος, η Μαρία και ο Αργύρης και η Νίκη με τον Φάνη.

Ένα τελευταίο ραντεβού περίμενε όλα τα ζευγάρια, με σκοπό να περάσουν τις τελευταίες τους κοινές στιγμές στην Τενερίφη και να δημιουργήσουν μερικές ακόμα αναμνήσεις. Μερικές από τις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν ο Γιώργος που αφιέρωσε το τραγούδι "Το Κύμα" από τις "Μέλισσες" στην Αναστασία, με εκείνη να δακρύζει...

Επίσης, ο Αργύρης εξομολογήθηκε στη Μαρία ότι του έχει βγάλει τον πιο υπεροχο εαυτό του...

Μόλις έφτασε η βραδιά του τελικού, όλα τα ζευγάρια αντάλλαξαν τους όρκους τους, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία και δήλωσε απόλυτα συγκινημένη για όλο αυτό το ταξίδι και ευχαρίστησε όλους τους Islanders για τις στιγμές που πέρασαν μαζί.

Λίγο πριν από την ανακοοίνωση του αποτελέσματος, τα τέσσερα τελικά ζευγάρια απόλαυσαν τον τελευταίο τους χορό στη βίλα του Love Island.

Μετά από τα όλα όσα μοιράστηκαν τα ζευγάρια με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σειρά είχε η ανακοίνωση του αποτελέσματος. Όλοι τους είχαν μεγάλη αγωνία, μιας και ήθελαν να κατακτήσουν τη νίκη, αλλά και το χρηματικό έπαθλο. Το ζευγάρι που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Μαρία και ο Αργύρης, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, λίγο μετά την τελική ανακοίνωση από την παρουσιάστρια του ριάλιτι.

Δείτε το βίντεο με τις υπεροχες στιγμές τους:

Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι κέρδισαν το έπαθλο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε στην Μαρία και τον Αργύρη δυο φακέλους, που ο ένας είχε μόνο αναγραφόμενο το χρηματικό έπαθλο. Αυτό επέλεξε και η Μαρία, η οποία και είχε χρόνο να σκεφτείκ αν θα κρατήσει τα χρήματα μόνη της ή θα τα μοιραζόταν με τον Αργύρη. Η τελική της απόφαση ήταν να τα μοιραστούν.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.