Ads Top

LIVE η κλήρωση των «16» έως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (vid)


Παρακολουθείστε LIVE την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος για την φάση των «16» έως τον τελικό - Θα βγουν από σήμερα όλες οι διασταυρώσεις
Το Κύπελλο Ελλάδας μπαίνει σταδιακά στην τελική ευθεία. Οι 16 ομάδες που έφτασαν μέχρι την έκτη φάση θα μάθουν σήμερα (14/11, 13:00) τους αντιπάλους τους στον γύρο των "16", αλλά και το τελικό μονοπάτι μέχρι τον τελικό.




Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Athens Marriot και θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube. Επίσημος καλεσμένος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την κλήρωση είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Αντώνης Νικοπολίδης.



Υπενθυμίζεται ότι οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός εκκινούν τις υποχρεώσεις τους από αυτή τη φάση της διοργάνωσης ενώ από την πέμπτη φάση προκρίθηκαν οι: Βόλος, Λεβαδειακός, Καλαμάτα, Athens Kallithea, Πανσερραϊκός, Λαμία, Ατρόμητος, Κηφισιά, Άγιος Νικόλαος, Απόλλων Παραλιμνίου, Απόλλων Πόντου, ΑΕΚ.

Από τις 16 ομάδες, οι πέντε αγωνίζονται στη Super League 2 (Καλαμάτα, Πανσερραϊκός, Κηφισιά, Athens Kallithea, Απόλλων Πόντου) και δύο από τη Γ' Εθνική (Άγιος Νικόλαος, Απόλλων Παραλιμνίου).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.